Zenvo TSR-S

Nul til 200 km/t på 6,8 sekunder? Jep, Zenvo's nye TSR-S er brutal!

Den koster 10.830.195 kr. uden danske afgifter, hvilket kan forklarer hvorfor danske Zenvo kun bygger fem biler om året. Læs mere om deres nyeste TSR-S i artiklen hér!

23. marts 2020 af Christian Birkekvist
Zenvo TSR-S

Sig hej til Zenvo TSR-S

Zenvo har løftet sløret for sin seneste kreation kaldet TSR-S. En gadebilsversion af deres racerbil, TSR. Fartdjævlen er baghjulstrukket, har en semi-automatisk 7-trins gearkasse og en 5,8-liters V8, biturbo centermotor, som yder 1.177 hk. 

Hamrer du pedalen i bund, accelerer den fra 0-100 km/t på 2,8 sekunder, og fra 0-200 km/t på 6,8 sekunder. Holder du pedalen nede i længere tid, når du til sidst den elektronisk begrænsede topfart på 325 km/t. 

Zenvo TSR-S

Danskerne bruger letvægtsmaterialer

Zenvo Automotive er en dansk sportsvognsfabrikant med hovedsæde i Præstø på Sydsjælland. Fælgene på deres seneste sportsvogn, TSR-S, er lavet i kulfiber og er designet, udviklet og bygget hos Zenvo selv. Det presser vægten 15 kg ned i forhold til aluminiumsfælge. 

Chassiset er letvægts stål/aluminium-monocoque. Sportsvognen har 2 sæder og 2 døre. Den skulle have været præsenteret på biludstillingen i Genève, men i kølvandet på aflysningen præsenterede Zenvo deres nye model fra hovedkvarteret i Præstø gennem et privat medie event. 

Zenvo TSR-S

Zenvo bygger kun fem biler om året

Sportsvognen har en længde på 481,5 cm, en bredde på 203,8 cm og en højde på 119,8 cm. Akselafstanden lyder på 290,6 cm. Vægten er lidt mindre veldefineret, men den oplyste tørvægt er på under 1.500 kg. 

Få alle bilnyhederne direkte hjem i postkassen. Aktivér dit abonnement i dag ved at trykke på knappen hér!

Zenvo bygger kun fem biler om året på deres fabrik. De er alle sammen bygget i hånden efter kundens specifikationer. Prisen lyder på 10.830.195 kr. uden afgift.

Zenvo TSR-S
Zenvo TSR-S

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...