Tysk bilforhandler: Så har vi en Zenvo TSR-S på lager

Forhandleren Luxury And Expensive ved Köln har bil nr. to ud af 10 til salg af den nye Zenvo-model. Du kan godt finde læderet frem, hvis du er interesseret...

15. august 2019 af Mathias Brandt


Torsdag modtog Bil Magasinet en nyhedsmail fra den tyske Luxury and Expensive ved Köln. Forhandleren skriver, at de har modtaget bil nummer to ud af de 10 eksemplarer af TSR-S, som danske Zenvo planlægger at bygge (det er vist en overdrivelse, for den skal så vidt vi ved først udstilles på Auto Show Denmark i Odense i weekenden).

Bilen er bygget i hånden af et lille team på fabrikken ved Præstø, Sjælland, i kulfiber, aluminium, stål og magnesium.

Motoren er en 5,8-liters V8 med to turboladere og tørsumpsmøring som i en racerbil. Den yder 1.194 hk og et moment på 1.100 Nm, og rammer først omdrejningsbegrænseren ved 8.500 o/min.

Af hensyn til dækkene er topfarten elektronisk begrænset til 325 km/t. 0-100-tiden er 2,8 sek. og 0-200 km/t tager 6,8 sek.

Zenvo TSR-S
Zenvo TSR-S
Zenvo TSR-S
Zenvo TSR-S

Den tyske forhandler skriver, at de kan levere bilen med kort varsel til en pris på 1.400.000 euro inklusive moms. Det svarer til 10.445.000 kr. Hertil kommer eventuel dansk registreringsafgift.

Sådan fungerer hækvingen

Zenvo TSR-S er udstyret med en aktiv hækvinge. Der er delte meninger om den overhoved virker, eller om der bare er tale om et smart salgstrick uden nogen reel funktion.

Indtil videre har vi kun set den ved en statisk præsentation, men nu er der video fra racerbanen. Zenvo deltog i et imponerende arrangement på den hollandske racerbane TT Circuit, med alverdens andre superbiler.

Det er iøvrigt den bil, som en dansk kunde har købt. Læs mere om det her

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...