2019 zenvo detail front wing
© Zenvo Automotive

Første glimt af den nye Zenvo

Den danske superbilbygger kommer til Genève Motor Show 2018 med en ny og tredje model. Den skal åbne markedet for en større produktion

31. januar 2018 af Steen Bachmann

Zenvo Automotive A/S fra Præstø på Sjælland har verdenspremiere på en ny model på Genève International Motor Show 2018, der åbner for pressen 6. marts og for publikum 8. marts.  

Det er ikke lykkedes spionfotografer at fange den nye model under testarbejdet, så vi har kun detaljer fra Zenvo's teaser.

Den nye model bliver den tredje fra Zenvo efter TS1 GT og TSR modellerne. 

Genève er perfekt til Zenvo

“Alt er klart til premieren på den nye model i Genève, og vi glæder os vildt til at vise den til verden. Vi vil gerne vise respekt for udstillingen ved at vente med at afsløre vores nye model til åbningsdagen. Genève Motor Show er en unik mulighed for en europæisk superbilbygger til at komme i kontakt med det internationale publikum for denne type biler. Det er femte år i træk, at Zenvo har udstillet i Genève, og der findes ikke bedre steder at vise en ny bil," siger Zenvo’s CEO, Angela Kashina.

2019 zenvo detail
© Zenvo Automotive

Zenvo har samtidig lanceret en kampagne blandt internationale bilfotografer for at fange mærkets sjæl. De er udvalgt efter deres arbejde og antallet af følgere på de sociale medier. 

Vi er på Genève Motor Show

Hver fotograf får stillet en Zenvo TS1 GT til rådighed for at fortælle en historie. Zenvo vil vise billederne en gang om måneden i 2018 på mærkets Instagram- og Facebook-kanaler. I december 2018 afholdes en konkurrence for at finde det bedste af alle billederne, der vil få forsiden på Zenvo’s hjemmeside.

Bil Magasinet dækker Genève Motor Show 2018, og bringer de første billeder af den nye Zenvo på bilmagasinet.dk den 6. marts.

2019 zenvo detail
© Zenvo Automotive

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...