© bilmagasinet.dk

W8 - fordi ingen andre har en

VW's W8-motor er en teknisk bedrift og en sjældenhed, som nu er nede i 200.000 kr.

24. juli 2012 af Mikkel Thomsager

Nød blæsevejret med en gang sommersurfing på bilbasen.dk. Faldt over en sjældenhed, som nok kunne blive fest: En VW Passat 4,0 W8 275 Variant 4M 5d.

W8-motoren er en teknisk bedrift. Bortset fra, at den er så kompakt, at den passer ned i en Passat, gør den ikke meget, som en V6 turbo ikke gør bedre. Det er sikkert også forklaringen på, at W8-motoren kun blev produceret i 10.000 eksemplarer fra 2001 til 2004.

Den fandt plads i Passaten, hvor den blev et ultradyrt kuriosum, solgt i meget få eksemplarer. Så vidt jeg ved kun to styk fra ny på danske plader, hvoraf i hvert fald den ene var en sedan.

Om dennne er anden af dem, eller om den er kommet til landet brugt, ved jeg ikke, men det er helt sikkert ikke en stangvare, og med bare 120.000 km på tælleren er det en unik chance for at få en helt speciel bil, som meget få har i Danmark.   

Med alt i udstyr (tiptronic, 19" alufælge, fuldaut. klima, el indst. forsæder, navigation, læderindtræk, xenonlys, aftageligt trækt til 2.100 kg!) og service ok, kan du tilmed tillade dig et regne lidt ekstra penge ind til at servicere, og stadig nyde en helt unik luksusbil til 200.000 kr.

Se den hos D. H. Automobiler ApS i Helsinge

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...