VW søger om patent på nyt bildesign - uden forrude

En bil uden forrude - hvad mon Volkswagen har tænkt sig at bruge denne patentansøgning til?

20. oktober 2016 af Redaktionen

Teknologien kører fremad med højeste hastighed, og vi når ikke engang, at være glade for det vi har, før vi får kastet os over noget nyt. I takt med teknologiens udvikling, udvikler den autonome verden sig ligeså. Og indenfor det den sidste tid, må Tesla betegnes som “first-mover”, når det drejer sig om de teknologiske skridt. Men det kan måske snart være slut?

De tyske mastonder fra VW, har fornyligt indsendt billeder til World Intellectual Property Organization. Billederne sendes ofte hertil for at undersøge, om der skulle ligge eventuelle patenter på projektet. Derfor har vi god grund til at tro, at VW har lagt lidt i kakkelovnen. 

En bruger fra VWVortex.com, en hjemmeside med et forum for VW entusiaster, fandt billederne under WIPO’s patent register, og lagde derefter billederne op i deres forum.

Bilen kan kun være et foreløbig koncept, da den mildesttalt stadig ser utrolig futuristisk ud. Den ser dog attraktiv og yderst “intelligent” ud. Her tænker vi selvfølgelig på den manglende forrude, som med al sandsynlighed indikerer at bilen må kunne køre af sig selv.

Spørgsmålet er om vi kigger vi på, fremtidens selvkørende Volkswagen eller der blot er tale om et mediestunt? 

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...