VW I.D. Buzz Cargo los angeles
VW I.D. Buzz Cargo

VW's batteridrevne Rugbrød kommer i 2022

Det er oplagt at bygge en varebilsudgave af VW's kommende elbil – få deltajerne her

5. december 2018 af Bil Magasinet


Volkswagen viser et forslag til en eldrevet varebil på Los Angeles Auto Show 2019. VW I.D. Buzz Cargo deler platform og drivline med mærkets første 100 pct. masseproducerede model, der er udviklet som elbil fra bunden af. Den bliver vist sidst i 2019 og kommer til Danmark i 2020. 

Eldrevet VW Transporter

Den originale Volkswagen Transporter er en af de mest succesfulde varebiler i historien, og derfor henter man designmæssig inspiration her.

Den nye varebil er baseret på MED-platformen (Modular Electric Drive Kit), der skal bruges til adskillige kommende elbiler fra VW-gruppen.

I.D. Buzz Cargo vil kunne lanceres til det europæiske erhvervsliv i Europa i 2022.

VW I.D. Buzz Cargo los angeles
VW I.D. Buzz Cargo

Cargo vil blive tilbudt med lang rækkevidde og forskellige opbygninger af varerummet. Afhængig af batteripakke meldes om forventede rækkevidder på 350-500 km i WLTP-normen. 

VW Transporter med 201 hk elmotor

Elmotoren yder 201 hk (150 kw), og driver baghjulene direkte uden gearkasse. Firehjulstræk vil også være en mulighed ved at tilføje en elmotor på den forreste aksel. 

Udstyr omfatter solceller på taget for at bidrage til opladning af batteriet, delvist selvkørende funktion, et digitalt styret fragt- og logistiksystem og 230V-stik til håndværktøj.

VW I.D. Buzz Cargo los angeles
VW I.D. Buzz Cargo

Giv Bil Magasinet i julegave

Giv Bil Magasinet i julegave til en du holder af. Vi har gjort det nemt og hurtigt at give gode julegaver. På Magasinetgaver.dk kan du nemlig nemt og hurtigt få julegaven i hus. Du bestemmer selv, om det skak være 5, 8 eller 12 måneders abonnement på Bil Magasinet. Læs mere om julegaven her

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.