8. generation VW Golf er lige om hjørnet

VW er snart klar til oprustning i Golf-krigen, når de ruller 8. generation af deres bestseller ud.

29. august 2019 af Mathias Brandt

Hvis der er en model, som hænger uløseligt sammen med VW, så må det være Golf’en. Den har været et europæisk hit, lige siden den første Golf blev lanceret tilbage i 1974. VW har produceret mere end 35 millioner eksemplarer af VW Golf gennem tiden.

VW har for vane at give deres modeller en lang levetid, med flere facelifts undervejs. Den seneste generation Golf har været på markedet siden 2012, så den er snart pensionsklar.

Og afløseren er lige om hjørnet. Den officielle lancering kommer til at foregå i næste måned under den internationale biludstilling i Frankfurt.

Men som en lille teaser har VW selv udsendt disse billeder af den nye VW Golf, som er pakket ind i camouflage-folie for at skjule bilens endelige design. Men det er dog muligt at fornemme hvordan store dele af bilen ender.

Ud fra billederne ser det ud som om, at den nye Golf får et mere strømlinet design, der på mange måder minder om VW’s nye elbil, ID.3.

Der er endnu ikke meldt noget officielt ud omkring motorvarianter etc. Bil Magasinet vil selvfølgelig være til steder under den officielle lancering i Frankfurt d. 9 september.    

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.