VW Arteon Business

VW Arteon er klar med ny motor og mere udstyr

Den stilfulde Arteon kommer nu på markedet med en anmelderrost motor og ny udstyrs- og sikkerhedspakke. Tjek priserne her

23. maj 2018 af Mathias Brandt

Volkswagens Arteon er noget af det mest stilfulde fra VW lige nu. Dens nærmeste konkurrenter er BMW 4-serie Grand Coupé og Audi A5 Sportsback, som Arteon har haft svært ved at hamle op med, da VW ikke har samme prestigestatus – men koster noget nær det samme. 

Nu forsøger de sig med en ny og billigere indstigningsmodel med Business-pakke uden merpris. 

Arteon Business har adaptiv fartpilot og vejskiltegenkendelse, så den aflæser hastighedstavlerne og automatisk tilpasser hastigheden. Her er også Førerassistent-pakke med blinkvinkelalarm, kø-assistent og avanceret nødbremse.

Få 3 numre af Bil Magasinet for 99 kr. hér

Business-pakken inkluderer også Discover Pro navigationsanlæg med 9,2” touchskærm og bevægelsesstyret betjening. 

Skal du parkere din Arteon Business, gør parkeringsassistent og bakkamera det forholdsvis ukompliceret, så du undgår ridser og buler. Et panorama-soltag giver lys i kabinen og kan åbnes som et almindeligt soltag.

VW Arteon Interiør
© Bil Magasinet

Arteon Business fås i alle motorvarianter, herunder den nye 1,5 TSI EVO turbobenziner. Den har DSG-gear (dobbeltkobling) som alle øvrige Arteon-varianter. 

1,5 TSI har automatisk cylinderfrakobling, intelligent kølesystem og en coasting-funktion, hvor motoren automatisk slukkes, når speederen slippes ved hastigheder på op til 130 km/t. Den kan køre op til 17,2 km/l. 

Motoren yder 150 hk og 250 Nm. 0-100-tiden er 9,0 sekunder og topfarten 222 km/t.

Priserne for en Arteon Business begynder ved 489.995 kr. for en 1,5 TSI DSG Elegance. Vil du privatlease, kan det gøres for en udbetaling på 30.000 kr. og en månedlig ydelse på 4.499 kr. 

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...