© bilmagasinet.dk

Vind 5 stk. nye VW

Donerer Polo, Golf og Passat til Danmarksindsamlingen - nu også gokart-indsamling

26. januar 2010 af Steen Bachmann

 

DRs landsdækkende show Danmarks Indsamling 2010 sendes direkte lørdag d. 30. januar til fordel for jordskælvsofrene i Haiti og Afrikas kvinder.

VW støtter sagen ved at donere fem øko-biler: Passat BlueMotion Technology, Golf BlueMotion og tre af den nye Polo BlueMotion, som har et angivet snitforbrug på over 30 km/l og som Bil Magasinet tester her.

Polo blev i efteråret hædret både af de danske og de internationale motorjournalister med titlerne "Årets Bil i Danmark 2010" og "Car of the Year 2010". Den introduceres i Danmark i løbet af foråret.

P3 og P4 varmer op med indsamlinger til Haiti og Afrika og også her er Volkswagen repræsenteret. Udlodningen af to af de tre Polo BlueMotion begynder d. 27. januar og tre dage frem, hvor der der vil afholdt en række live.koncerter i radioen.

Volkswagen håber, at rigtig mange danskere vil gribe muligheden for at vinde en helt ny Volkswagen, og dermed være med til at gøre Danmarks Indsamling 2010 til en mindst lige så stor succes som de tidligere år.

Stor gokart-indsamling
Danmarks eneste CO2 frie gokartcenter ligger hus og karts til ved lørdagens Danmarksindsamling 2010. 6 kendte sportsstjerner skal som teamchefer kæmpe om at køre flest mulige penge ind til det velgørende formål.

Danmarks nye og eneste gokartcenter med højteknologiske CO2 frie gokarts bliver i weekenden vært for endnu et velgørende formål. Det eksklusive nye aktivitetscenter, der er placeret på Østerbro, har indvilliget i at ligge lokaler og karts til, når 6 kendte sportsstjerner skal dyste om at indsamle flest penge til det velgørende formål. De danske sportsstjerner, heriblandt svømmeren Lotte Friis, roeren Eskild Ebbesen, danseren Vickie Jo og speedwaykøreren Nicki Pedersen skal som teamchefer for hver deres team kæmpe om at køre flest mulige omgange i de miljørigtige karts i en mini udgave af racerløbet Le Mans. Hos Power Racing kalder man dog løbet ´”El Mans”, da de nye lækre kvalitets karts, af mærket Tom Karts, udelukkende bliver drevet af strøm fra højtydende litiumbatterier.

Power Racing åbnede det nye center på Østerbro den første weekend i december 2009 med et rigtigt 24 timers løb, hvor kendte racerkørere som Casper Elgaard, John Nielsen, Kevin Magnussen, Christoffer Nygaard med flere samlede over 100.000 kr. ind til Red Barnet.

 

© bilmagasinet.dk

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...