VW GT Up Concept
VW GT Up Concept© United Pictures

Up kommer som GT og 5-dørs

Volkswagen viser de første billeder af deres Up med fem døre. GT-udgaven følger kort tid efter

23. januar 2012 af Mikkel Thomsager

På Frankfurt Motor Show i oktober 2011 viste VW en række forslag til varianter af mikrobilen Up. En af dem var en mikro-GTI med 17" alu, sporty front, skørtesæt, LED-kørelys, diffuser og dobbelte afgangsrør. Ifølge britiske PistonHeads har VW givet grønt til en produktionsudgave, der får en turboladet udgave af Up's lille 1-liters benzinmotor med omkring 110 hk. Transmissionen bliver en 6-trins manuel, og bilen får forhjulstræk. VW har ikke bekræftet rygtet.

5-dørs Up kommer til maj

 

Den 5-dørs Up bruger samme kasserie som den 3-dørs
Den 5-dørs Up bruger samme kasserie som den 3-dørs© bilmagasinet.dkSom det fremgår af billederne har VW Up med fem døre samme karrosseri som den 3-dørs. Ud over de ekstra døre er den eneste designmæssige ændring udformningen på den bageste siderude. I den 3-dørs version skråner ruden op, i den 5-dørs er de bageste sideruder større og næsten rektangulære.

Motor- og udstyrsvarianterne til Up med fem døre er identiske med det 3-dørs program. Det vil sige to 1,0 liters benzinmotorer med henholdsvis 60 eller 75 hk, og tre udstyrsvarianter: Take Up, Move Up og High Up.

 

© bilmagasinet.dk

Up med fem døre introduceres i Danmark sidst i maj, hvilket er lidt før oprindeligt ventet. Priserne på Up med tre døre starter ved 89.989 kr. Merprisen på den 5-dørs er endnu ukendt.

 

© bilmagasinet.dk

VW

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...