VW Golf 1,4 TSI Cabriolet
VW Golf 1,4 TSI Cabriolet© bilmagasinet.dk

Til min feminine side

Uge 35/11 VW Golf 1,4 TSI Cabriolet HOT

1. september 2011 af Mikkel Thomsager

Den gamle VW Golf Cabriolet fik tilnavnet "Jordbærkurven, fordi B-stolperne var forbundet med en bøjle, som lignede en hank, når du så bilen i profil. Og hvem har lyst til at køre rundt i en jordbærkurv?

Den nye Golf Cabriolet har ingen bøjle ved B-stolperne. Det er en rendyrket firepersoners cabriolet, der kører direkte ind i svaret på min personlige behovsanalyse: Den er en lille, flot, velkørende, godt udnyttet, praktisk bil med lynkonvertering mellem åben og lukket. En bil lige efter mit hoved.

Sådan en vil jeg ha - tror jeg.

Det overrasker mig ikke. Jeg var lige så vild med Audi A3 Cabriolet, som grundlæggende er den samme bil. Da Golf-versionen indtog prislisterne, blev de mindste varianter af A3 Cabriolet fjernet fra prislisten. Golf Cabriolet indtog til gengæld prislisterne der, hvor A3 tidligere startede: 400.000 kr.

Jeg kan godt nøjes med en VW frem for en Audi. Men jeg har én bekymring: Er den for fimset?

Jeg ved godt, at spørgsmålet drøner hult fra en mand, der stolt har kørt Fiat Mulitpla i adskillige år. Men ikke desto mindre. Da jeg selv havde en Audi A4 Cabriolet, oplevede jeg den som et grænsetilfælde. Den passede klart bedre til min hustru, end til mig, men det gik an. Jeg kan faktisk bedre lide, at køre Golf/A3 Cabriolet, men går det an?

 

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...