© bilmagasinet.dk

Speed Day med 55 hk

Polo Ole gav den gas i sin VW Polo til 4.400 kr.

20. august 2012 af Mikkel Thomsager

Kan du have det sjovt med banerace og 55 hk? Ja, det kan du. Det slår "Polo Ole" fast efter en dag på Sturup Raceway i hans nyindkøbte VW Polo Fancy 1,3 fra 1988.

Polo Ole var én af deltagerne på Bil Magasinets Speed Day, som blev holdt på Malmø-banen søndag, hvor 25 deltagere fik mere køretid, end de kunne drømme om. Hertil kom hjælp og vejledning fra professionelle racerkørere, blandt andre Casper Elgaard, der også holdt foredrag for deltagerne. 

Johnni og Mad Max kom med driftingbiler og gav ikke bare hæsblæsende sidelæns show, de gav også ture - til dem der turde.

Men først og fremmest var der al den banekørsel, deltagerne kunne magte. Delt ind efter evner, vilje og biler, blev alle lukket ud under overvågning og vejledning.

Ole gav den gas i sin 55-hestes Polo, side om side med en skøn blanding af gadebiler, med alt lige fra en tunet Ford Sierra Cosworth 4x4 til en næsten ny BMW 1M.

Læs mere om arrangementet i næste nummer af Bil Magasinet og glæd dig til næste gang, vi arrangerer Speed Day - om end det nok først bliver næste år.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...