Skarpe leasingpriser på din nye VW Polo

VW er klar med leasingpriser på den nye Polo. Denne gang omfatter de også den nye Polo GTI med 200 hk, som kan leases ganske billigt.

9. november 2017

Den nye Polo er lavere, bredere og skarpere i linjerne og har bedre plads bagage og passagerer, da den er vokset med 69 mm i bredden og 94 mm i længden. Bagagerummet et vokset med 25% og rummer nu 381 liter. Sikkerhedsmæssigt sætter den også ny standard med udstyr som Adaptiv fartpilot (ekstraudstyr på Polo 1,0 MPI), citynødbremsefunktion og forgængerregistrering. Desuden kan Polo udstyres med en række assistentsystemer, så som Blind Spot sensor med udkørselsassistent og LED forlygter med automatisk lyslængderegulering.

Polo GTI er tilbage. Efter nogle års fravær fra det danske modelprogram, kan du nu igen få en Polo med GTI-mærke i kølergrillen og på bagklappen. En 200 hk stærk 2,0 TSI-turbomotor leverer underholdende præstationer, mens sportsundervogn og XDS-differentiale sikrer vejgreb og dynamik. Visuelt er Polo GTI klædt sportslig på med blandt andet 17”-letmetalfælge, den karakteristiske røde linje i kølergrillen, tagspoiler, de ternede sportssæder og det tykke læderbeklædte sportsrat. Du kan opleve intens køreglæde i en Polo 2,0 TSI GTI DSG for en månedlig ydelse på 3.499 kr. og 15.000 kr. i førstegangsydelse med op til 15.000 km om året.

Den findes selvfølgelig også i en række basisvarianter. Polo er født med mere af det hele og allerede i laveste udstyrstrin – Trendline – nyder du godt af udstyr som LED kørelys, Fartpilot, infotainmentsystem med 8” touchskærm og Bluetooth-interface til mobiltelefonen. En Polo Trendline med DK pakke (aircondition, forsæder med varme og multifunktonslæderrat), metallak og 95 hk 1,0 TSI-turbomotor kan privatleases for en månedlig ydelse på 2.399 kr. og en førstegangsbetaling på 15.000 kr. ved en leasingaftale, der løber over 36 måneder og med op til 15.000 km kørsel om året.

For en månedlig ydelse på 2.449 kr. kan du vælge Polo i Comfortline-versionen, der har udstyr som el-sidespejle med varme, læderbeklædt multifunktionsrat og en DK-pakke med klimaanlæg, tonede ruder bag, regnsensor og automatisk nedblændeligt bakspejl.

Ønsker du både mere motorkraft og mere udstyr, kan du for en månedlige ydelse på 2.599 kr. og en førstegangsbetaling på 15.000 km sætte dig bag rattet af en Polo 1,0 TSI med 115 hk og Highline-udstyr, der blandt andet omfatter parkeringssensorer for og bag, hvid LED-ambientebelysning, tågeforlygter med statisk kurvelys, 15”  letmetalfælge samt en DK-pakke. Kørekomforten kan få et ekstra nøk op, hvis du vælger Polo med DSG-gear for beskeden merpris på 200 kr. i den månedlige ydelse.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...