Skarp konkurrence: For første gang kan du privatlease VW Up

VW har netop kastet sig ind i leasing-krigen i den mindste klasse på markedet – her kan du se de første priser på privatleasing af Volkswagen Up

16. september 2016 af Mathias Brandt

Siden introduktionen har VW Up været et hit hos danskerne. Nu forsøger Volkswagen at booste salget af den nye Up med et privatleasingtilbud. 

Prisen lyder på 1.899 kr. om måneden og en førstegangsydelse på 5.000 kr. For det får du en Up med den mindste motor på 60 hk, metallak og en DK-pakke med Multifunktionsrat i læder og Climatronic-klimaanlæg.

Derudover dækker prisen også en service- og reparationsaftale hos en autoriseret Volkswagen Servicepartner.

Den Up, som du i virkeligheden gerne vil have er dog high Up-versionen med den nyudviklede 90-hestes 1-liters TSI-motor. De 90 heste giver Up et større kraftoverskud sammenlignet med andre konkurrenter i klassen, og de matcher også i højere grad bilens voksne køreegenskaber.

Men du får desværre også lov at betale for det. Med en pris på 2.199 kr. og en førstegangsydelse på 5.000 kr. er det ikke ligefrem et slagtilbud. Men du får til gengæld en voksen mikrobil med masser af køreglæde, som klarer de fleste udfordringer, den bliver stillet over for i hverdagen.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...