Sejrer for andet år i træk: Her er Årets Varebil 2017

En international jury med repræsentanter fra 24 lande har kåret Årets Varebil 2017 inden den overhoved er kommet på markedet.

22. september 2016 af Mathias Brandt

Selvom bilen først er klar til det danske marked i løbet af foråret 2017, så har det ikke forhindret en jury bestående af motorjournalister fra 24 at kåre den nye Volkswagen Crafter som Årets Varebil 2017.

Titlen er faktisk kommet i hus, inden de første biler overhoved er blevet leveret til kunderne, men journalister verden over har allerede haft mulighed for at prøve bilen inden. 

Prisen blev uddelt på IAA-messen i Hannover, og det er andet år i streg, at VW løber med titlen.

Succesfuld start

Dr. Eckhard Scholz, Bestyrelsesformand for Volkswagen Erhvervsbiler, udtaler i en pressemeddelelse:

“Efter at T6 Transporter vandt denne pris sidste år, er vi glade for, at også Crafter vinder denne eftertragtede titel. Vi er meget stolte af vores nyeste produkt og vores team, hvis store indsats har gjort den nye Crafter til den bedste varevogn. Vi vil bruge denne titel til at skyde en succesfuld introduktion af den nye Crafter i gang.”

Den nye Crafter kommer også som en e-Crafter, som er 100% eldreven. Den vil kunne køre 208 km på en opladning og har 134 hk. Den er nok ikke henvendt til de mange håndværkere som pendler langt, da topfarten er begrænset til 80 km/t.

Volkswagen Danmark forventer at have den nye Crafter klar til introduktion i marts næste år.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...