VW Golf R

Første glimt af den nye og lynhurtige VW Golf R, der netop nu testes på Nürburgring

Næste generation af VW Golf R er i øjeblikket ved at gennemgå de sidste testkørsler, inden den bliver præsenteret. Få de seneste billeder og info i artiklen hér!

15. april 2020 af Christian Birkekvist & Anders Richter

Første spionfotos fra Nürburgring

VW har allerede præsenteret sin nye Golf GTI, og selv om den er rigeligt hurtig, så er det i virkeligheden den kommende R-model vi virkelig går og venter på. Vi har tidligere set spionfotos af bilen, hvor den blev testet i det kolde nord, men vi har netop modtaget en ny stak fotos af bilen, der tackler den legendariske Nürburgring.

VW Golf R på Nürburgring

Netop Nürburgring er et yndet udflugtsmål for verdens bilproducenter. Her kan de nemlig få testet undervogn og teknik af på deres prototyper, hvor de vil få de sidste finjusteringer. Nürburgring er verdens længste og muligvis også mest krævende racerbane, og hvis din sportsvogn kan klare den, kan den højest sandsynligt også klare livet på landevejen. 

VW Golf R

Tydeligt Golf R DNA

Detaljer ved prototypen viser tydeligt Golf R’s DNA. Her er alle de typiske elementer fra en Golf R. Den sænkede affjedring. De overdimensionerede, lavprofil dæk. Stort luftindtag foran. Massiv diffuser bagved og fire runde udstødningsrør samt større tagspoiler og sideskørter. Og læg så samtidig mærke til de massive bremser foran, med store calipre lakeret i den klassiske R-blå kulør. Buret, der kan skimtes gennem de bageste sideruder, er forebeholdt prototyperne, og vil nok ikke blive tilbudt som ekstraudstyr.

VW Golf R

330 hk og måske flere endnu

Rygterne siger, at den nye Golf R 2.0 TSI er blevet pumpet fuld af steroider, så den nu kan erobre vejene med hele 330 hk. Og hvis det ikke er nok, forventes der at komme en version med endnu større overarme, kaldet Golf R plus. Det siges, at den brutale Golf R plus kommer med mere end 400 hk!

Vil du gerne læse den første test af fremtidens VW Golf R, så husk allerede nu at starte dit abonnement på Bil Magasinet op. Lige nu får du 3 blade for 99 kr. ved at bruge dette link.  

VW Golf R

Automatgear og firehjulstræk

Golf R kommer med en DSG dobbeltkoblingsgearkasse og firehjulstræk, der sikrer en hurtigere Golf R end forgængeren, som kunne klare 0-100 km/t på 4,6 sek. med en topfart på 270 km/t. 

VW Golf R

Forventes at debutere i midten af 2020

Vi håber på snart at få præsenteret den nye Golf R, men inden da skal VW lige have klaret Golf GTI, GTI TCR og diesel-varianten, GTD først. Men vi behøver ikke at vente længe. Den nye VW Golf R forventes at debutere i midten af 2020 og senest til efteråret.

Vil du se flere spionfotos, så husk at købe Bil Magasinet, hvor vi hver måned har en sektion til netop det. Få startet dit abonnement i dag via linket hér!

VW Golf R

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...