VW Golf R

Næste generation af VW Golf R med over 300 hk spottet i sneen

Vores spionfotografer har fanget den nye VW Golf R iført camouflage langt mod nord. Vi samler her alt, hvad vi ved om den kommende hatchback-bombe fra VW.

18. februar 2020 af Christian Birkekvist

Første spionfotos fra testkørsel i sne

Så er der gode nyheder til VW-fans. Det er ikke længe siden, at der dukkede fotos op af den nye Golf GTI. Nu er turen kommet til Performance-varianten, Golf R. De første spionfotos er dukket op efter, at den nye Golf R er blevet spottet under testkørsel i sne. 

VW Golf R

Tydeligt Golf R DNA

Detaljer ved prototypen viser tydeligt Golf R’s DNA. Her er alle de typiske elementer fra en Golf R. Den sænkede affjedring. De overdimensionerede, lavprofil dæk. Stort luftindtag foran. Massiv diffuser bagved og fire runde udstødningsrør samt større tagspoiler og sideskørter. 

VW Golf R

329 hk og måske flere endnu

Rygterne siger, at den nye Golf R 2.0 TSI er blevet pumpet fuld af steroider, så den nu kan erobre vejene med hele 329 hk. Og hvis det ikke er nok, forventes der at komme en version med endnu større overarme, kaldet Golf R plus. Det siges, at den brutale Golf R plus kommer med mere end 400 hk!

Vil du gerne læse den første test af fremtidens VW Golf R, så husk allerede nu at starte dit abonnement på Bil Magasinet op. Lige nu får du 3 blade for 99 kr. ved at bruge dette link.  

VW Golf R

Automatgear og firehjulstræk

Golf R kommer med en DSG dobbeltkoblingsgearkasse og firehjulstræk, der sikrer en hurtigere Golf R end forgængeren, som kunne klare 0-100 km/t på 4,6 sek. med en topfart på 270 km/t. 

VW Golf R

Forventes at debutere i midten af 2020

Vi håber på snart at få præsenteret den nye Golf R, men inden da skal VW lige have klaret Golf GTI, GTI TCR og diesel-varianten, GTD først. Men vi behøver ikke at vente længe. Den nye VW Golf R forventes at debutere i midten af 2020 og senest til efteråret.

Vil du se flere spionfotos, så husk at købe Bil Magasinet, hvor vi hver måned har en sektion til netop det. Få startet dit abonnement i dag via linket hér!

VW Golf R

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...