VW Caddy 2021 skitse bagfra

Ny VW Caddy med attitude

Skitse af den nye VW Caddy antyder, at VW har planer om en lille varevogn med mere attitude

21. december 2019 af Mikkel Thomsager

Det ligner en skitse lavet af en knap uddannet, ihærdig bildesigner, og det kan vel være tilfældet, men skitsen, som viser den nye VW Caddy, er udsendt af VW selv.

5. generation af Caddy er angiveligt klar i slutningen af 2020, og den bliver bygget på samme grundlæggende teknik som den nye VW Golf, den såkaldte MQB platform.

Det antyder, at den nye Caddy bliver mere personbil, end den nuværende.

Skal man tro en pressemeddelelse fra VW, afslører skitserne flere markante stilelementer, der vil gå igen på den endelige kassevogn.

Det gælder de markante lodrette, smalle LED-lys bagpå. Koncepttegningerne viser også et bagrudeparti, som bliver et vigtigt element i personbilsvarianten. Varebilsversionen af den nye Caddy, vil kunne fås med eller uden bagrude, og med flere forskellige bagdørsarrangementer.

Større hjul - dog næppe helt så store som på skitserne, et nyt skarpt frontdesign med LED-forlygter i vinkeldesign og en smallere kølergrill, der brydes af det nye Volkswagen-logo, er yderligere elementer, der vil kendetegner den nye Caddy, når den lanceres mod slutningen af 2020.

VW Caddy 2021 skitse forfra

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...