© bilmagasinet.dk

Nu kan du prøve lille Up

VW har solgt de første 1.500 stk. inden den danske introduktion

27. februar 2012 af Bil Magasinet

Volkswagens danske forhandlere har længe set frem til at få en bil i billigste klasse, og den kommer nu i form af den todørs Up med tre cylindre.

"Det er sjældent set, at man kan skrive slutseddel på så mange nye biler, inden produktet fysisk er i landet. De fleste kunder har slet ikke kørt i bilen, inden de har købt den. Det siger selvfølgelig også meget om, hvilken tillid danskerne har til mærket Volkswagen. Det er den såkaldte Apple-effekt, vi har oplevet. At vores produkter er så eftertragtede, at folk gerne venter på at få dem," siger marketingchef Ulrik Drejsig.

Marketingafdelingen peger på, at Up bliver det næste ikon fra VW på linje med Boblen, Golf og Rugbrødet.

Varianterne

* Take Up fra 89.990 kr.
* Move Up fra 97.990 kr.
* High Up fra 117.990 kr.

Up har en ny 3-cylindret motor med 60 eller 75 hk og introduceres i første omgang med to døre. Den firedørs ventes i Danmark senere på året.

Standard i bilen er citynødbremsefunktion. Den aktiveres automatisk ved hastigheder fra 5 til 30 km/t, og skanner ved hjælp af en lasersensor i det øverste område af forruden et område på 10 meter foran bilen. Det sænker risikoen for en potentiel kollision. Her er også ESC, fjernbetjent centrallås, elruder ogcd/radio med AUX.

 

DK-pakke
DK-pakken til Up omfatter det mobile navi- og infotainmentsystem, Maps + more. Det har navigationssystem, kørecomputer, radio og Bluetooth, og kan fjernes og bruges uden for bilen.

Som led i introduktionen tilbyder Volkswagen finansiering til 995 kr. pr måned. Tilbuddet gælder frem til d. 31. marts 2012, udbetalingen er 25.000 kr. og løbetiden er 96 måneder.

Det er også muligt at forlænge den toårige fabriksgaranti med yderligere to år eller op til 120.000 km. Engangsbeløbet for ydelsen er 2.990 kr., hvilket dækker udskiftning eller reparation af alle dækkede dele hos autoriseret Volkswagen Servicepartner som ved den almindelige nybilsgaranti.Alle benyttede reservedele er originale, og den ekstra garanti følger bilen.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...