VW Golf 2,0 TDi
VW Golf 2,0 TDi© bilmagasinet.dk

Kald mig bare hellig

Uge 2/13 VW Golf 2,0 TDi HOT

12. januar 2013 af Mikkel Thomsager

VW-modellerne er kilde til evig diskussion blandt Bil Magasinets læseren. Intet andet bilmærke trækker så voldsomt i tilhængere og modstandere, hvoraf der synes at være flest af den sidste slags, der gerne revser Bil Magasinet for positive holdninger til VW generelt.

Så med fare for at træde i mærkespinaten, kaster jeg hermed (endnu) et bundt blomster ud over den nye Golf, som jeg også optrådte med på Radio 24syv i fredags.

Den har ikke kørt fejlfrit. Faktisk har jeg oplevet to fejl på den. De aktive forlygter "frøs" en gang efter start, og stop/start-funktionen ville ikke starte, efter at den var stoppet af sig selv, to gange. Det kan vel være et kvalitetsproblem.

Men finishen kan man ikke udsætte noget på. Kabinen er utrolig lækker, i sær med den nye enorme skærm, som dog er ekstraudstyr. Golf VII kører fremragende, styretøjet er godt uden at være skelsættende, men sammen med  en villig (diesel) motor, et godt gearskifte, fin dynamik og fremragende komfort, så er det svært at se sig rigtig gal på den.

Jeg prøver vitterlig ikke at være hellig, men jeg synes det svært ikke at være begejstret for den nye Golf - uanset hvilke præferancer du har.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...