VW ID.3 Cabriolet Cab topløs
© Volkswagen

Kommer der en åben ID.3?

Volkswagens direktør har luftet idéen om en cabrioletvariant af den populære elbil, ID.3

5. marts 2021 af Frederik Hauschildt

ID.3 som cabriolet?!

På LinkedIn har VW's direktør Ralf Brandstätter givet et indblik i, hvad der sker hos VW for tiden, og det er ikke uinteressant. I et spørgsmål til sig selv spørger direktøren om en ID.3 som cabriolet:

"Det lyder rimelig tiltrækkende: At nyde naturen med taget nede, med den lynhurtige ,men stille elektriske kraft," svarer han. Brandstätter er altså langt fra afvisende om idéen.

VW ID.3 Cabriolet Cab topløs
© VW

Allerede i gang

Faktisk har direktøren allerede været i gang med at udforske mulighederne bag en topløs ID.3. Han siger, at han allerede har fået hans designere til at lave skitser af bilen, der dog skal ombygges grundigt, hvis konverteringen skal lykkes.

ID.3 Cab ville være en fortsættelse på den anden ikke-så-oplagte cabriolet, T-Roc Cab, der alligevel viste sig at være den perfekte kandidat til en tagklud. 

Brandstätter lægger afslutningsvis op til debat:

"Hvad synes DU? Ville elektrisk kørsel og en åben himmel være et perfekt match?" lyder spørgsmålet i slutningen af den korte besked. Stod det til os, ville vi gerne se en elektrisk cabriolet fra VW, men hvad synes du? Kommentér inde på Facebook!

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...