Glæd dig til den nye VW Golf GTI, som netop er blevet lækket på Instagram

Hvis du er vild med den ikoniske VW Golf GTI, så må du hellere læse med, for det første billede uden camouflage er netop dukket op på de Instagram. Se det hér!

21. januar 2020 af Anders Richter

Mere af sløret løftes for Golf GTI

VW's ottende generation af den ikoniske Golf er netop blevet præsenteret. Bil Magasinet har kørt den i det seneste blad (så husk at købe et abonnement! Eller læs en forkortet første test hér...), men nu er endnu en nyhed på vej fra den front. Siden 1975 har Golf været stærkt forbundet med GTI-logoet, for det var denne model, som introducerede begrebet til verden. Og nu lader det til at VW er lige på trapperne med den seneste generation, for der er dukket et billede op på Instagram, hvor bilen slet ikke er iført camouflage. Se det herunder...

VW Golf GTI VIII uden camouflage

Billedet stammer fra en carspotter på Instagram kaldet Wilcoblok, og hvis vi kigger på bilen på billederne samt de seneste spionfotos ovenfor, står det klart, at vi her har at gøre med den endelige produktionsbil. Det er altså en VW Golf GTI VIII, som tydeligvis står i en fabrikshal et eller andet sted, hvor VW-koncernen troede, at de kunne have den i fred. Det er let at spotte GTI-detaljerne med den store hækvinge, de to udstødningsrør og ikke mindst fælgene, som stemmer perfekt overens med dem, vi har set på tidligere spionfotos. 

Fortsætter hvor den gamle Golf GTI slap

I følge rygterne vil den på klassisk Golf-manér fortsætte, hvor den gamle model slap. Det betyder, at den vil blive udstyret med en 4-cylindret turbomotor med 230 hk. Som noget nyt vil den højst sandsynligt blive udstyret med mild hybrid-teknik, og den vil kunne fås både med den klassiske 6-trins manuelle gearkasse (du ved, den med golfbolden som gearknop!), eller en 7-trins DSG-gearkasse. Senere vil der også komme mere heftige varianter, som kan tilbyde op til ca. 300 hk. Vi kunne dog godt nøjes med en standard 230-hestes. 

Vi regner med en lancering af modellen senere på året.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...