Firehjulstrukken limo fra VW

Multivan Alltrack skal kunne flytte personer fra a til b uanset vejforhold

11. marts 2014 af Bil Magasinet

Volkswagen præsenterer en konceptudgave af Multivan Alltrack, der skal kunne klare alt fra limousine- til offroadkørsel. Alltrack står på 19 tommer aluminiumsfælge og har mat sølv kontrastfarve på frontkofanger, skærmkanter, skørter og bagkofanger. Et designelement, der også kendes fra Passat Alltrack. Frontkofangeren har bundskjold i ædelstålsoptik og LED-kørelys ude i siderne langs underkanten af kofangeren.

Sæderne er betrukket med grå-blåt læder, der står i kontrast til det maritim- inspirerede mørkebrune trægulv fra ”vinterio technology”. Samme træoptik går igen på listerne under vinduerne og på instrumentbordet.

Lange skinner integreret i gulvet gør interiøret fleksibelt, så sæder og køkkenmodulet kan monteres i flere forskellige positioner. Køkkenmodulet indeholder køleskab, gasblus og håndvask med vandbeholder. Det er nemt at afmontere, så det kan tages med uden for bilen eller gemmes af vejen i garagen.

Multivan Alltrack krøer med 2,0 TDI-motor med 180 hk og 7-trins DSG-gearkasse. Motorkraften sendes ud til at alle firehjul via 4MOTION-firehjulstræk. Den er foreløbig kun en konceptbil.

I Genève viser Volkswagen også faceliftede udgaver af Scirocco og Polo.

 

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...