© VW

Facelift: VW Passat CC

Business-udgaven af Passat får ansigtsløft med ny front og bagende

7. november 2011 af Bil Magasinet

Den dyre udgave af Passat med tilnavnet CC får et ansigtsløft med ny front og bagende, og et mere omfattende standardudstyr.

Fremover vil udstyr som træthedsregistrering, bi-xenon forlygter, statisk kurvelys og LED-baglygter være standard på biler solgt i Danmark, foruden cd/radio-systemet RCD 310.

© bilmagasinet.dk

Volkswagen introducerer samtidig nye assistentsystemer i CC. Som ekstraudstyr fås en vognbanealarm (Side Assist Plus incl. Lane Assist), der advarer føreren om biler i den blinde vinkel og hjælper via indgreb i styringen med at holde bilen på ret kurs.

Der fås også lyspakken Dynamic Light Assist, et kamerabaseret system, der genkender lyssignaler, og massagefunktion i førersædet.

Læs Bil Magasinets test fra 2008 af VW Passat CC 3,6 4Motion DSG

Motorprogrammet består af tre benzinere og én diesel. Dieselmotoren er en 2,0 TDI med aut. start/stop-system og intelligent ladning af batteriet, og fås i versioner på 140 og 170 hk. Den mindste variant har et EU-snit på 21,3 km/l med manuel gearkasse.

© bilmagasinet.dk

Benzinmotorerne har også intelligent ladning og er 1,4/160 hk med turbo/kompressor, 2,0 turbo med 210 og 3,6 V6 med 300 hk.

Volkswagen CC bliver vist til offentligheden for første gang på Los Angeles Auto Show fra 18. november  og introduceres i Danmark i februar 2012. Priser er ikke oplyst.

© bilmagasinet.dk

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...