Få wifi-netværk i din VW

De autoriserede forhandlere tilbyder at eftermontere wifi-netværk via 3G i alle Volkswagen-modeller

10. december 2013 af Bil Magasinet

Volkswagen kan nu tilbyde en komplet trådløs internetløsning til alle modeller - nye som gamle. Mange har i dag adgang til internet via en mobiltelefon, men Volkswagens wi-fi-løsning har angiveligt bedre modtageudstyr, så man kan opnå højere hastigheder end mobiltelefonen.

Frem for alt er forbindelsen signifikant mere stabil. Det er således muligt at streame musik og film på farten f.eks. via Netflix eller Spotify. Volkswagen Wi-Fi fungerer uden at man først isætter et SIM-kort i bilens kortlæser. I stedet taster du en adgangskode ind én gang på dine mobile enheder (smartphone, iPad eller laptop), og enheden er derefter automatisk koblet op, hver gang den befinder sig i bilen.

Samtidig har routeren en indbygget funktion, der gør, at den først slukker 30 min efter tændingsstrømmen er taget, hvilket gør det muligt at bruge internettet i bilen, selvom den er slukket. I pakken er inkluderet et SIM-kort fra teleselskabet 3 med et forudbetalt 3G dataabonnement med fri data og hastighed i 36 måneder.

Prisen for Volkswagen Wi-Fi er 7.770 kr. ekskl. montering hos udvalgte VW-forhandlere.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...