© VW

Den nye Golf lander med skarpe priser på privatleasing

Op til den danske premiere hos forhandlerne i denne weekend har Volkswagen nu endelig fået leasingpriserne på plads.

17. marts 2017 af Anders W. Vorup


Volkswagen's faceliftede Golf for premiere på det danske marked i denne weekend. Foruden et moderat justeret design og nyt standardudstyr kommer den opdaterede Golf også med stærke privatleasingpriser.

Den nye Golf kan privatleases til en månedlig ydelse, der begynder ved 2.699 kr/md og med en udbetaling på 15.000 kr. Til denne pris får man en femdørs Golf Trendline med en 1,4 TSI-turbomotor, der leverer 125 hk. 

Bilen er udstyret med LED-kørelys og nye LED-baglygter, læderrat, aircondition og det nye 8” touchskærm. Derudover får man også metallak, parkeringssensorer for og bag, nedblændeligt bakspejl, regnsensor, og el-klapbare sidespejle med varme. 

Privatleasingtilbuddet er baseret på 36 måneder og 15.000 km om året.

Lavere udbetaling og mere udstyr

Ønsker du en lavere udbetaling, tilbyder Volkswagen en Golf 1,4 TSI med 125 hk i udstyrsniveauet Comfortline med en udbetaling på blot 5.000 kr. Her lyder den månedlig ydelse på 3.299 kr. 

Standardudstyret omfatter adaptiv fartpilot, multifunktionslæderrat og tågeforlygter med kurvelys. Du får selvfølgelig også metallak, parkeringssensorer for og bag, nedblændeligt bakspejl, regnsensor, og el-klapbare sidespejle med varme med i prisen.

Er du til de helt sportslige biler, har Volkswagen for første gang også gjort topmodellerne Golf GTI og Golf GTI Performance opnåelige ved privatleasing. Her starter den månedlige ydelse ved 5.999 kr. og en udbetaling på 20.000 kr.

Volkswagen tilbyder hele 20 forskellige varianter af Golf til privatleasingkunder, så der burde være en Golf til ethvert behov og enhver smag. 

© VW

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...