Polestar 1 har 1.000 Nm og er dermed verdens vildeste Volvo

Vooooldsom Volvo! Vi nærmere på en af de vildeste svenskere lige nu kaldet Polestar 1. I virkeligheden er den dog bygget i Kina, men derfor er den da stadig fed, ikke?

26. juli 2020 af Anders Richter

Mød sportsvognen Polestar 1

Polestar er for Volvo hvad M-afdelingen er for BMW. Det er kort sagt en underafdeling til hovedmærket, som står for at udvikle nogle af de sjovere og hurtigere biler i programmet. I Polestar's tilfælde er der dog lige en ekstra twist på tingene, for alle Polestar's biler skal være hybrider eller fuldt elektriske. 

I dette afsnit af Bil Magasinets YouTube-serie går vi i dybden med Polestar 1, som både er den dyreste model i Volvo's, sorry vi mener selvfølgelig, Polestar's modelprogram. Den får en ekstrem effekt på over 600 hk og 1.000 Nm, og du kan lære meget mere om bilen samt dens kinesiske aner i videoen herunder, hvor redaktionens Anders Richter guider dig gennem Polestar 1. 

Vil du gerne læse mere om modellens lillebror kaldet Polestar 2, der bliver en direkte konkurrent til Tesla Model 3, kan du klikke hér – altså efter du har set videoen selvfølgelig! Og husk også at abonnere på BM's YouTube-kanal, så får du nemlig en besked, så snart der er en ny video klar, og det er selvfølgelig helt gratis. 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...