Opgør i den rummelige "slipseklasse"

Alle snakker om Volvo’s nye herregårdsvogn V60, men kan den slå den rutinerede Audi A4 Avant eller Mercedes-Benz C-klasse, der har samlet nye kræfter efter et facelift? Bil Magasinets testhold kører på forretningsrejse til Vejle for at undersøge sagen.

13. september 2018 af Mathias Brandt
Bil Magasinet oktober 2018
Bil Magasinet oktober 2018


"Fjordenhus skyder op i glas og mursten midt Vejle Havn og lokker kunstinteresserede til som myrer til en tue. Dansk/islandske Olafur Eliassons nye kunstværk er et trækplaster, men én af testbilerne formår at få opmærksomhed fra beundrerne af skandinavisk design: Den nye Volvo V60. Modellen er vokset så meget, at du ikke længere behøver gå op i en V90 for at få en afløser til din udkørte V70 “herregårdsvogn”.

Et stort bagagerum på 529 liter står klar at huse jagthunden, og priserne starter på 511.980 kr. for en D4 190 hk diesel. Med Inscription-udstyr får du 8-trins automatgear, digitale instrumenter, læderindtræk, anden generation Pilot Assist fartpilot, træpaneler i kabinen og meget andet for 609.890 kr. Med ekstraudstyr lander testbilen på 804.034 kr., men så medfølger der også ­Harman Kardon audiosystem, parkeringspilot og elpakker til forsæderne."

Nyt nummer af Bil Magasinet

Sådan lyder starten på Bil Magasinet's stortest i det nyeste nummer, som er på gaden idag. 

Hvis du i fremtiden vil være sikker på ikke at gå glim af lignede historier, så kan du tegne abonnement her, og få det direkte ind af brevsprækken, allerede fra næste måned. 

Stor premiere-sektion

Det nye nummer af Bil Magasinet er også fyldt med mange andre spændende historier.

I vores "Premiere" kan du læse om følgende nye modeller:

Jeep Wrangler

BMW X4

Honda CR-V

Hyundai Nexo

Kia Sportage

Hyundai i20

Peugeot Rifter

Jeep Renegade 

BMW M2 Competition

Det bedste fra Bil Magasinet

Herunder har vi lavet et lille uddrag fra nogle af de historier du kan glæde dig til i magasinet - hvis du altså ikke allerede har fået det ind af døren.

Vil du i fremtiden være sikker på, ikke at gå glip af spændende stof fra bilernes verden, så kan du tegne abonnement på Bil Magasinet. Få næste nummer af Bil Magasinet plus to mere for kun 99 kr. klik hér

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...