Volvo C40 i sne og is foran hus


© Volvo Car Denmark

Nu bliver det snart muligt at koble bilen på dit Google Home-netværk

Volvo integrerer Google's stemmestyrede assistent for at gøre livet endnu nemmere - nu håber vi så bare, du ikke har noget imod, at de lytter med?

7. januar 2022 af Frederik Hauschildt

Varm Volvo'en op med stemmen

Volvo begynder i de kommende måneder at låse op for en ny gren af det samarbejde, mærket har med Android og Google. Hvis du har forbundet en Android-udstyret Volvo med Volvo Cars-appen på din mobil, kan du snart koble bilen på dit Google Home-netværk.

Udover at det betyder, at Google nu for alvor lytter efter i din bil, så åbner det også for et hav af øvrige muligheder: Nu kan du for eksempel bare bede Google om, at tænde varmen i elbilen, så denne er klar, når du er det.

"Sesam, luk dig op!"

Blandt andre muligheder er også, at Volvo'en kan låses op fra mobilen. Hertil nævner Volvo, at det naturligvis kræver mere identifikation end bare én stemmekommando.

Derudover vil du også have mulighed for at styre opladningscyklusser med Google Home-integrationen. Du kan altså både skemalægge og påbegynde opladning, uden at skulle rejse dig fra sofa'en. Lyder fedt, ikke?

Volvo XC40 parkeret på gade


© Volvo Car Denmark

Tilføjer YouTube til sortimentet

Der er stort set 100% enighed i, at integrationen af visse streamingtjenester i den nye Polestar 2 er én af de ting, der gør ladestop mest udholdeligt. Nu udvides funktionen - Volvo vil integrere YouTube i alle deres Google-baserede infotainmentsystemer. 

Naturligvis fungerer det kun ved stilstand, og det er ikke nødvendigt på andre tidspunkter, vel?

Udover YouTube tilføjer Volvo også en række andre apps til det udvalgte sortiment i den indbyggede app-handler. Heriblandt er nagivationsappen Sygic og parkeringsapperne ParkWhiz og Europark.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...