Volvo reservedele

What?! Nu får du livstidsgaranti på dine Volvo-reservedele, men der er en hage...

Volvo Danmark er klar til at give deres kunder nogle fordele ved at køre til autoriseret service, og en af dem er, at de nu forlænger reservedelsgarantien til livstid.

16. juni 2020 af Anders Richter

Volvo er klar til at gøre noget godt for deres danske værkstedskunder. Måske fordi de har set chefredaktørens videoer fra tidligere på året... Nå, tilbage til sagen. 

Volvo Danmark har derfor udsendt en pressemeddelelse, som virkelig fik redaktionen til at spære øjnene op – specielt fordi to af redaktionens medlemmer faktisk kører i en Volvo (Jep, undertegnedes "Sølvræv" kan I læse mere om hér!). 

Grunden til, at vi næsten fik kaffen galt i halsen, er, at Volvo Danmark nu giver livstidsgaranti på alle reservedele, der bliver monteret på deres værksteder, og det er da et kæmpe plus, hvis du tænker over det. 

Står du pludselig med en dyr forlygte eller en sensor, der bliver ved med at drille, så skal du altså kun betale for at få den skiftet første gang. Bliver det ved, ja så er det Volvo Danmark, der går ind og dækker på prisen for reservedele og ikke mindst arbejdsløn. Men husk som altid at læse det med småt, for der er nogle krav, der skal opfyldes fra kundens side.

Volvo XC90

Din Volvo må ikke skifte ejer

Kravene for at få lov til at udnytte den nye livstidsgaranti er følgende:

  • Du skal bruge et autoriseret værksted, og det er måske ikke så overraskende, da Volvo skal vide, at delene er monteret korrekt. 
  • Garantien dækker ikke sliddele såsom bremseklodser osv. Hvilket jo også giver go' mening. 
  • Garantien dækker kun, så længe bilen ikke skifter ejer... Men hov, hvorfor nu det? Delene bliver vel ikke ringere af, at bilen skifter ejer? Nuvel, sådan er Volvo's regler altså.

Det vil sige, at hvis du har tænkt dig at beholde din Volvo i rigtig mange år, giver dette nye koncept rigtig fin mening, for så kan du udnytte garantien på de originale reservedele. Er du en af de mange, der udskifter bilen hvert 3-5 år, er det dog ikke sikkert, at det passer på dig. For den dag du endelig skal bruge garantien, kan det være at bilen har skiftet ejer, og det er heller ikke noget, du kan bruge i en salgssituation, da garantien ikke går med videre til den nye ejer. 

Volvo XC90

5 facts om Volvo

  • Den første Volvo-bil forlod samlebåndet på fabrikken i Göteborg i 1927.
  • I dag sælges Volvo's modeller i omkring 100 lande.
  • Volvo var indtil 1999 svenskejet.
  • I 1999 blev de opkøbt af Ford-koncernen.
  • I 2010 blev Volvo endnu engang opkøbt – denne gang af kinesiske Geely Holding. 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...