Hysterisk luksuriøs Volvo bliver bygget i Kina – se den eksklusive kineser her

Volvo har sendt produktionen af en luksuriøs sedan til Kina. Den nye S90 Excellence bliver den mest eksklusive bil, der nogensinde er bygget i det kommunistiske land.

3. november 2016 af Esben Skrumsager

Den svenske bilproducent har netop afsløret en opgraderet version af den nye S90 forud for den store biludstilling i Guangzhou. Og nej, det er ikke tilfældigt, at det er en kinesisk biludstilling, der får æren af at vise den eksklusive sedan frem for offentligheden.

Bilen bliver ligesom den almindelige S90 nemlig bygget i Kina – og med det kinesiske marked for øje. Faktisk er Volvo ikke bange for at udnævne S90 Excellence til den mest luksuriøse bil, der nogensinde er bygget i Kina.

- Kina vil spille en stadig vigtigere rolle i vores globale produktionsplaner. Vores fabrikker her (i Kina, red.) vil levere verdensklasse-produkter til eksport i hele verden de kommende år, og de skal være med til at indfri vores mål om at sælge op til 800.000 biler årligt fra år 2020, siger Volvo's administrerende direktør, Håkan Samuelsson, i en pressemeddelelse.

Her kan du se en animation af den luksuriøse S90 Excellence:

Som man kan se i videoen herover, har Volvo fjernet passagersædet og erstattet det af noget, de kalder en Lounge Console, som skal imødekomme de kinesiske kunders behov for at strække benene på køreturen – og ikke mindst få opbevaret lakskoene standsmæssigt.

Og så er rummet bag midterarmlænet på bagsædet naturligvis forberedt til at sluge en flaske champagne med tilhørende krystalglas.

Den luksuriøse sedan vil naturligvis være udstyret med de allerede kendte sikkerheds- og komfortsystemer fra Volvo, som blandt andet gør det muligt at lade bilen køre af sig selv op til 130 km/t.

Volvo S90 Excellence vil kun kunne fås med T8 Twin-motoren, som er en plug-in-hybrid.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...