I forgrunden er det en Volvo XC40 med benzinfyr. I baggrunden er det min egen med benzinfyr. Ærlig talt lød det som om vi var ved at sende en rumraket op den morgen, men det er godt nok behageligt...

© Bil Magasinet

Det mest indlysende stykke ekstraudstyr

Et fyr i bilen giver en fantastisk komfort om vinteren

5. februar 2013 af Mikkel Thomsager

Jeg må indrømme, at det ikke er hver gang, jeg stiller bilen, at jeg husker at stille timeren. Men når jeg gør, er det fantastisk.

Min Volvo er udstyret med et benzin-fyr med timer. Når jeg parkerer bilen, meddeler jeg bilen, hvornår jeg skal af sted næste morgen. Så sørger bilens fyr for, at både motor og kabine er opvarmet, når jeg stiger ind. Bilen tager selv højde for, hvornår fyret skal starte, alt efter hvor koldt det er uden for.

Det er fantastisk, og det undrer mig, at det ikke er mere udbredt som udstyr. Ikke alle bilmærker tilbyder det, men Volvo er naturligvis et af dem. Ford tilbyder det også, lige som de tyske luksusmærker.

Prisen er typisk 15.000 kr., og det synes jeg faktisk er en rimelig pris for et ret avanceret stykke ekstraudstyr. Det giver i hvert fald en utrolig komfort om vinteren.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...