Byg din egen Volvo S90

På Volvos svenske hjemmeside kan du nu designe din egen Volvo S90, hvilket giver et godt indtryk af alle udstyrspakkerne

28. januar 2016 af Christian Thestrup

Ligesom på Volvos danske hjemmeside har man hos VolvoCars i Sverige en konfigurator, så man kan designe sin egen Volvo. Men mens man i Danmark kun er kommet til XC90, er den svenske udgave netop blevet opdateret med den nye S90, hvilket giver en unik mulighed for at se bilen med de forskellige udstyrspakker fra alle vinkler – både ind- og udvendigt.

Læs også: Her er den nye Volvo S90 

Vi har for eksempel sammensat en S90 med is-hvid lakering, AWD med 235 hk, 21" fælge, dobbelte udgangsrør, diffuser, spoiler på bagsmækken samt krom-lister på døre og sideskørter. 

Indvendigt er vi også gået linen ud, som du nok kan se. Vi vil nok ikke ligefrem kalde vores bil køn, men i det mindste er den nem at genkende, hvis den bliver stjålet... 

Du kan selv bygge din egen S90 på Volvos svenske hjemmeside, som du finder her. Men lad være med at kig på de svenske priser. Det kan jo næsten få een til at overveje at flytte hinsidan.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...