Vilkår for brug af Bilmagasinet.dk

Brug af hjemmesiden er ensbetydende med accept af nedenstående betingelser. Overholdes disse ikke, forbeholder vi os ret til at eksludere brugere uden varsel.

Ophavsret

Bonnier Publications A/S har copyright på alt materiale på dette websted med mindre andet er angivet. En undtagelse er indhold på undersiden bmf1.dk, som er produceret af en ekstern redaktion, der har copyright på egne materialer. Materialet på bilmagasinet.dk og herunder bmf1.dk må ikke anvendes i erhvervsøjemed uden tilladelse, og indholdet må kun citeres med tydelig kildeangivelse. Erhvervsmæssig brug af materialet kræver godkendelse af:

Bonnier Publications A/S

Strandboulevarden 130

2100 København Ø

Email: [email protected]

Ansvarsfraskrivelse

De informationer, du finder her på denne hjemmeside har gennemgået en løbende gennemarbejdning og kontrol og er derfor så vidt vi ved korrekte. På trods af disse forholdsregler kan vi dog ikke udelukke, at enkelte fejl sniger sig ind. www.bilmagasinet.dk påtager sig intet ansvar for eventuelle gener eller skader, som måtte opstå i forbindelse med den enkelte læsers brug af informationer, som er tilvejebragt her på hjemmesiden.

Bil Magasinet hoster platformen til publicering af indhold på undersiden bmf1.dk, men påtager sig ikke ansvaret for artikler, indhold og oplysninger på bmf1.dk. Indholdet på undersiden bmf1.dk er skabt på frivillig hobby-basis af en gruppe formel 1-entusiaster, der har redaktionel frihed og ikke er tilknyttet Bil Magasinets redaktion. Skribenter og producenter fremgår i kontekst af indholdet på bmf1.dk.

Eksterne links

Vi gør opmærksom på, at hjemmesiden bilmagasinet.dk indeholder links til sider, som ikke drives af Bonnier Publications A/S, og som vi derfor ikke kan påtage os noget ansvar for indholdet af.

Cookiepolitik

Bonnier Publications A/S gør sig umage for at tilbyde overskuelige hjemmesider med det indhold, der er mest relevant for dig. For at det kan lade sig gøre, bruger vi teknologier, som kan indsamle, behandle og sortere oplysninger om, hvordan du og andre besøgende bruger hjemmesiden. Du kan læse mere på www.bilmagasinet.dk/cookiepolitik.

Persondatapolitik

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med oprettelse af abonnement, behandles i henhold til vores persondatapolitik, som du kan læse på www.bonnierpublications.com/privatlivspolitik.

Bil Magasinet er svanemærket

Den trykte udgave af Bil Magasinet udkommer på papir, som er mærket med det nordiske miljømærke Svanemærket. Det samme gælder alle Bonnier Publications A/S andre trykte magasiner, som du kan abonnere på. Du vil typisk kunne finde Svanemærket i magasinets kolofon.

Svanemærker er også kendt som Nordic Swan Label. Det er en certificering, som skal hjælpe dig som forbruger med at vælge de miljømæssigt bedste produkter.

Det betyder bæredygtig produktion af papir

  • Vi anvender pålidelige leverandører, som i årtier har arbejdet med at mindske miljøpåvirkningen i papirproduktion
  • Papiret i vores magasiner er produceret i en optimeret proces, hvor miljøbelastningen er minimeret
  • Vores papirleverandører driver bæredygtigt skovbrug, der sikrer genplantning og udvidelse af skovområder

___

Vilkår er opdateret d. 15.02.2022

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...