Toyota Land Cruiser

Ok, så bliver det ikke mere mærkeligt! Se Toyota Land Cruiser blive bygget i træ...

Hvis du er en troldmand i et snedkerværksted, hvad ville du så bygge? Selvfølgelig! En Toyota Land Cruiser!?! Vi forstår det heller ikke helt, men bliv klogere i denne video.

5. april 2020 af Christian Birkekvist

I kølvandet på coronavirus pandemien har mange folk pludselig fået mere fritid mellem hænderne. Nogle bruger tiden på at læse, se tv eller træne, mens andre vælger at udnytte deres kreative side. Folkene fra YouTube-kanalen, “Woodworking Art,” lavede i forvejen fede genstande i træ, men efter pandemien har holdet bag fået benzin i blodet – sådan da.

I deres seneste video har Woodworking Art-folkene lavet en semi-funktionsdygtig Toyota Land Cruiser 2020-model. Processen minder meget om den rigtige process i konstruktionen af en bil. Først og fremmest samler de underrammen med de tykkeste stykker træ. Efter underrammen er samlet, ryger der indviklede detaljer ovenpå hinanden.

Døre, bagklap og kølerhjelm kan åbnes

Det første detaljerede stykke, der bliver skåret ud er fronten. Vi er forbløffet over alle detaljerne og det skarpe håndværk. 

Både træ-Toyota’ens døre, kølerhjelm og bagklap kan åbnes og lukkes. Hjulene kan også bevæge sig. Bedst som man tror, at det hele er slut går snedkeren i gang med at lave dækmønster... Det er pænt nørdet! Se processen i videoen ovenfor.

Ønsker du flere mærkelige nyheder med biler, så husk at starte dit abonnement på Bil Magasinet i dag ved at klikke hér!

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...