Top Gear, Ken Block og Matt LeBlanc giver den gas i London

Matt LeBlanc var i weekenden på sightseeing i London med Ken Block og hans vilde Mustang. Turen kan ses i den nye Top gear-sæson

14. marts 2016 af Christian Thestrup

Mens de fleste taler om alle de dårligdomme, der har ramt det nye Top Gear, kører holdet ufortrødent videre med optagelserne. Og i weekenden fik vi godt indblik i, hvad de roder med til den nye sæson, hvilket faktisk ser ganske underholdende ud.

I weekenden blev medværten Matt LeBlanc nemlig set som medpassager hos showkøreren Ken Block. De to amerikanere var på sigthseeing i London – i Ken Blocks 'Hoonicorn' Mustang med 845 hk. Undervejs kom de selvfølgelig forbi Tower Bridge og Sct. Pauls Cthedral, og det lykkedes dem endda at crashe et bryllup. Det hele var selvfølgelig instrueret til mindste detalje, men selv om Ken Block havde fået at vide, at han ikke måtte køre mere end 30 km/t., ser det nu ud til, at de har det meget sjovt alligevel.

Vi har samlet nogle forskellige klip, der er blevet lagt på YouTube fra begivenheden, og så glæder vi os til at se den endelige udgave i løbet af 2016.  

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...