Superbil smadret på Ringen

Den vilde superbil SCG 003 nåede aldrig frem til start til 24-timersløbet på Nürburgring. Under optakten i weekenden blev bilen nemlig smadret. Se uheldet her.

19. maj 2015 af Christian Thestrup


Siden den vilde superbil Scuderia Cameron Glickenhaus 003 - eller bare SCG 003 - i påsken tilbagelagde Nordsløjfen på Nürburgring på 6 minutter og 42 sekunder  (inden den fik det sorte flag og blev fjernet fra banen, fordi den larmede for meget) har vi glædet os til at se mere til bilen.Og ejeren, rigmanden James Glickenhaus, havde da også håbet at få bilen med til 24 timers-løbet på Nürburgring, men sådan skulle det desværre ikke gå. Under optakten til løbet røg bilen nemlig af banen og ramte autoværnet med 199 km/t.
Og mens bilens chauffør, amerikaneren Ken Dobson, heldigvis selv kunne gå væk fra uheldet, var bilen desværre for smadret til at blive repareret i tid til løbet.

SCG 003 blev præsenteret ved biludstillingen i Genevé, og racerudgaven er drevet af en 3.5-liters V6 fra Honda med biturbo, der leverer 530 bhp.
Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.