Horacio Pagani
Horacio Pagani

VIDEO: Kom med indenfor i Horacio Pagani's private garage lige hér!

Horacio Pagani bygger nogle af verdens mest eksklusive hyperbiler på sin fabrik i Italien, men han er samtidig bilnørd ud over alle grænser. Kom med ind i hans private garage i denne video.

28. april 2020 af Christian Birkekvist

I et forsøg på at holde bilentusiamem i live i disse specielle tider, har Horacio Pagani, manden der har skabt Pagani-bilmærket, lavet en video, hvor han beder os om at blive i vores garager, men dele vores arbejde med hinanden. Bevægelsen bruger hashtagget #StayInYourGarage. Horacio beder dig om at lave en video om, hvad end du går og roder med i din garage, og dele den på deres site. 

Medmindre du har råd til en Pagani, er det her formentlig den eneste mulighed for at gøre en entre på deres YouTube-kanal. Hvis du gerne vil se, hvordan man laver sådan en video. Og heldigvis går Horacio i front, og har derfor produceret en video fra sin egen garage, som du kan se i bunden af artiklen. 

Brug for mere læsning om biler? Så køb et nummer af Bil Magasinet, som du kan bestille abonnement på lige hér!

Pagani Huayra Roadster BC
Pagani Huayra Roadster BC

Pagani’s historie

Horacio Pagani er grundlæggeren af Pagani Automobili, der bygger nogle af verdens vildeste hyperbiler. Horacio blev født i Argentina, hvor han fandt stor interesse for både biler og ingeniørkunst. Passionen førte ham til Europa, hvor han først arbejdede hos Renault og sidenhen Lamborghini. Historien lyder, at Pagani startede med at feje gulve hos Lamborghini og sluttede som chefingeniør. 

Pagani forlod Lamborghini efter en uoverensstemmelse om investering i et apparat til at fremstille kulfiber komponenter. Pagani købte selv en værktøjet og startede herefter sit eget firma, Modena Design, der fokuserede på at fremstille bildele i kulfiber specifikt til Formel 1. Efter at han fik stor succes med sit designfirma, realiserede Pagani sin drøm om at starte sin egen bilproducerende virksomhed og resten er bilhistorie.

Pagani's historie kan du læse meget mere om her.

Jaguar E-type
Jaguar E-type

#StayInYourGarage

Passionen, der drev Pagani til at starte to succesfulde bilfirmaer begyndte med en Jaguar E-Type. Pagani fortæller om sin barndomsbesættelse af det sensationelle ikon og bruger det meste af videoen på at fortælle om, hvorfor den bil begejstrer ham. 

Pagani ignorer stort set sin uvurderlige Huayra Roadster BC, fordi det ikke er en Pagani-reklame. Det er en appel til alle, der har en historie om de biler, de elsker. #StayInYourGarage

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...