Se, hvad årets Pirelli-kalender gemmer på

Bil Magasinet får den ultrasjældne Pirelli-kalender ind af døren, men ikke alt er, som det plejer...

19. januar 2016 af Anders Richter

Siden 1963 har Pirelli sendt en kalender ud til sine bedste kunder og en lang række bilblade verden over. Og kalenderen er ekstremt eftertragtet, da den kun bliver lavet i få eksemplarer, og i en meget høj kvalitet, og den nye er ingen undtagelse. En af grundene til at specielt den mandlige del af befolkningen er interesseret i kalenderen er, at den udelukkende er fyldt med kvinder. Smukke kvinder – i meget lidt tøj... 

Den seneste udgave skulle i følge rygterne være en smule anderledes, og billederne er skudt af den amerikanske fotograf Annie Leibovitz. Det har dog ikke gjort den mindre eftertragtet. Allerede nu findes der eksemplarer af 2016-udgaven på eBay med en "køb nu"-pris på over 5.000 kr. Seriøst! Det er ikke løgn, tjek det selv ud hér.

Derfor var vi også ret godt oppe at køre på redaktionen, da der pludselig kom en stor, firkantet og flad pakke fra Pirelli. Det kan vel næsten kun være kalenderen. Det blev chefredaktøren, som fik lov til at åbne pakken, som ikke helt indeholder dét, vi egentlig havde regnet med. 

Se hvad der skete i videoen nedenfor.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...