Jeremy Clarkson

Jeremy Clarkson præsenterer den mest luksuriøse måde at blive transporteret på

Udviklet i samarbejde med Mercedes-Benz og godkendt af Jeremy Clarkson - så må der være noget om snakken. Se hvad Mr. Grand Tour snakker om her:

16. november 2017 af Mathias Brandt

Flyselskabet Emirates har lanceret en helt ny type private suiter på deres enorme flåde af Boeing 777’ere. Suiterne er inspireret af Mercedes-Benz’ design med elegante detaljer og kompromisløs kvalitet. Også manden, der skal promovere det nye design, er et kendt navn fra bilscenen, nemlig tv-vært Jeremy Clarkson, kendt fra Top Gear og The Grand Tour.

Hvad får man så, når man krydser et af verdens smukkeste bildesign med et af verdens største flyselskaber, der gentagne gange er kåret som verdens bedste? Svaret er: vild luksus!

På den ypperste klasse, First Class, får hver passagerer en suite på op til 12 kvadratmeter-’lejlighed’ for sig selv. 

Bliver du placeret i midten af flyet, hvor der ingen vinduer er, har Emirates som det første flyselskab i verden udviklet virtuelle vinduer, så du kan se udsigten fra flyet gennem et ’real time’-kamera. Derudover er der Emirates’ sædvanlige førsteklasses luksus som en komplet hudplejeserie fra Byredo, læder-notesbog, Bower & Wilkins støjreducerende hovedtelefoner, din egen pyjamas og naturligvis en menu, der ville få de fleste madanmeldere til at løfte øjenbrynene af bareoverraskelse.

Prisen tør vi slet ikke tænke på - som nogle vil sige: "Hvis du spørger, har du sikkert ikke råd"

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...