Her er alle Ken Blocks Gymkhana-videoer

Ingen kan smide rundt med en Ford Fiesta som rally- og showkøreren Ken Block. Se alle hans Gymkhana-videoer, som vi har samlet i denne artikel

28. februar 2016 af Christian Thestrup

Siden 2008 har rally- og showkøreren givet den gas i sine efterhånden verdensberømte Gymkhana-videoer. Gymkhana er et japansk udtryk, der dækker over en gren af bilsporten, hvor det gælder om at smide sin bil rundt på en forhindringsbane med afgrænsede sider, kegler og lignende. Det koncept har Ken Block så ført videre til alt fra nedlagte lufthavne, havne og storbyer.

Vi har samlet alle hans videoer i denne artikel, så læn dig tilbage og hold vejret, for snart bliver din skærm ramt af en masse dækrøg.

Gymkhana Practice: Tag med tilbage til 2008 og den første Gymkhana-film, hvor Ken Block giver den gas i en Subaru WRX STI. 

Gymkhana 2: Hvor' du fra? Jeg' fra havnen – og det er min Ford Fiesta også! Kig med, når Ken Block fyrer den af på en havn.  

Gymkhana 3: I sin tredje Gymkhana-video indtog Ken Block en racerbane – og en del af omgivelserne – med sin Fiesta

Gymkhana 4: Ken Block giver den gas i Universal Studios i sin Ford Fiesta.

Gymkhana 5: Så er det blevet San Franciscos tur til at få besøg af Ken Block og hans Ford Fiesta.

Gymkhana 6: I 2014 lånte Ken Block en nedlagt lufthavn, hvor han byggede en træningsbane med masser af forhindringer til sig selv og sin Fiesta.

Gymkhana 7: Se Ken Block fyre den af med sin 1965 Ford Mustang i Los Angeles.

Gymkhana 8: Så er turen kommet til Dubai, hvor Ken Block viser rundt – iført sin vilde Ford Fiesta RX43 med 650 hk.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...