Her er årets bedste bil-reklamer i Super Bowl

Nogle ser Super Bowl for sportens skyld, mens andre er mere interesserede i reklamerne. I forbindelse med nattens finale har vi her samlet nogle af de bedste bil-reklamer.

5. februar 2017 af Anders W. Vorup

Mercedes

Tyskerne har lavet en reklame, som simpelthen ikke kunne passe bedre til Super Bowl. Navnet er “Born to Be Wild”, og det legendariske soundtrack kører også i baggrunden, mens vi besøger en motorcykel-entusiastisk bar nær Route 66.

Lexus

“Man and Machine” er navnet på Lexus’ reklame, og den skal vise den mere ‘hippe’ side af mærket. 

Du oplever en talentfuld danser kaldet Charles Riley, som fyrer den af til musik af Sia, mens han nærmest føler linjerne på en knaldrød LC 500. Uden tvivl en reklame, som nok skal holde dig tæt på skærmen.

Ford

Reklamen fra Ford bygger på hverdagens små problemer. Det kan være alt fra en 4-årig, der ikke kan få sin trøje af, en surfer, hvis våddragt mindsker bevægeligheden eller en hårdtarbejde mand, der har glemt sin husnøgle. 

Ford er her for at fortælle dig, at ingen gider være fanget. Derfor udvikler Ford nye måder at hjælpe dig på, så dit liv bliver hurtigere, nemmere og bedre.

Tidligere Super Bowl-reklamer

Volkswagen

Der findes næppe noget smukkere, end når far og søn deler samme entusiasme for Star Wars. Det vidste VW udemærket godt i 2011 og vandt derfor også adskillige priser for denne Super Bowl-reklame.

Audi

R8’eren kom aggressivt på markedet i 2007, og Audi sendte da også et klart budskab med denne reklame, som er fra Super Bowl 2008. De genopliver en af de klassiske scener fra filmen “Godfather”.

Nissan

En mere følelsesladet reklame fra Nissan som kaldes “With Dad”. Den handler om en familie, hvor faderen er racerkører og derfor ofte lader moderen klare opvæksten. Moderen følger bekymret racerløbene i TV’et, mens sønnike efterligner sin far.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...