De bedste bilreklamer fra Super Bowl

Audi, Buick, Honda, Hyundai, Jeep, Toyota og mange andre bilproducenter havde brugt formuer på reklamer til søndagens Super Bowl. Her er de bedste.

8. februar 2016 af Christian Thestrup

I nat var millioner af tv-apparater tunet ind årets Super Bowl-finale, der stod mellem Carolina Panthers og Denver Broncos. Og vi var også på plads. Ikke så meget for at følge de to-benede kampvogne smadre ind i hinanden i jagten på en bold, men for at se de mange bilreklamer, der altid bliver gjort lidt ekstra ud af. 

Og i år var ingen undtagelse, så kig med her, hvor vi har samlet de bedste reklamer fra nattens store brag. 


ACURA
Hondas luksusbrand Acura giver den godt med tråd i deres reklame for den nye hybrid NSX, som vi selv var en tur i Japan for at køre i efteråret.  


AUDI
Du har måske set Audis dejlige reklame med en pensioneret astronaut og den nye R8 V10 Plus, som vi allerede har skrevet om her på BilMagasinet.dk. Reklamen hedder 'Commander', og hvis du allerede har fanget den, ved du også, at den sagtens kan klare at blive set et par gange mere.


BUICK
Buicks reklame for deres nye Cascada cabriolet er vist mest målrettet kvinderne, men derfor kan vi jo godt lige tage den med. Denne reklame er i øvrigt et godt eksempel på, hvordan en reklame bliver lavet til at køre lige præcis på Super Bowl-aftenen. Bare læg mærke til den måde, kvinden griber brudebuketten på.


HONDA
Hvis du spørger os, så dukkede Honda op til Super Bowl med en af aftenens bedste reklamer. Reklamen indeholder den nye Honda Ridgeline, der har udvendige højttalere, og en masse får, og den kombination er de sluppet rigtig godt afsted med. 


HYUNDAI 1
Hyundai er officiel sponsor for Super Bowl, så de havde taget en ordentlig flok reklamer med. En af dem var The Chase, der viser, hvor smart det er at have Hyundais stemmestyrede motorstart, hvis man for eksempel er jagtet af to bjørne.


HYUNDAI 2
En af Hyundais andre reklamer hedder Ryanville. Her fokuserer Hyundai på, hvor vigtigt det er at have en bil med sikkerhedsudstyr som automatisk opbremsning – ikke mindst hvis man er kvinde og bor i et kvarter som Ryanville, hvor alle mænd ligner skuespilleren Ryan Reynolds.


HYUNDAI 3
Hyundai havde også taget reklamen The Date med til Super Bowl, og den viser endelig noget fornuftigt, man kan bruge sit Smart Watch til. I reklamen bruger skuespilleren Kevin Hart nemlig uret til at overvåge sin nye Genesis, og det er en meget praktisk funktion, når ens datter har lånt bilen til en date.


HYUNDAI 4
Første gang vi så Hyundais reklame Better, må vi indrømme, at vi syntes, at den var lidt mærkelig. I hvert fald i begyndelsen, hvor en baby bliver født med en V8-motor på brystet, men i løbet af reklamen begynder det så småt at give mening...  


JEEP 1
Jeep kan i år fejre 75 års-jubilæum, og det undgik ikke nogens opmærksomhed ved Super Bowl. I denne reklame, der hedder Portraits, tager en rusten stemme seerne med gennem 75 års Jeep-historie og fortæller, hvordan Jeep har været med til alt – lige fra de allieredes landgang i Normandiet til at flygte fra dinosauere i Jurassic Park.  De har kørt med kendte, kongelige og alle os andre, og man kan ikke lade være med at få en lille smule kuldegysninger undervejs.

JEEP 2
Jeeps
anden reklame til Super Bowl har titlen '4x4ever' og er vist Jeeps forsøg på at fortælle de unge købere, at det er fedt at køre med firehjuls-træk (som om man behøver at overbevise nogen om det). Reklamen er fyldt med hurtige klip og god musik, men i sidste ende er den nok lidt for poppet for os.

KIA
Alle reklamer med skuespilleren Christopher Walken er fede. Sådan er det. Det gælder også for denne her fra Kia, som de har valgt at kalde Walken Closet. Her går verdens mest almindelige mand ind man ind i sit omklædningsværelse for at finde et par nye, brune sokker, men mellem rækkerne med brune skjorter og brune bukser sidder Christopher Walken. Og hvis nogen kan sælge den nye Kia Optima – kun ved brug af en brun og en spraglet sok – så er det Christopher Walken.

MINI
Mini ved godt, at folk kalder deres Clubman alle mulige forskellige ting, og at det ikke er lige pænt altsammen. Og det er de ligeglade med, for de ved, at de har lavet en rigtig fin bil. Derfor har de hyret en lang række kendte – fra skateboard-geniet Tony Hawk til rapperen T-Pain, forboldspilleren Abby Wambach, baseball-legenden Randy Johnson og skuespilleren Harvey Keitel til at spille på nogle af fordommene. Det ser dyrt ud...


TOYOTA 1
Toyota ved godt, at deres hybrid Prius måske ikke er verdens mest sexede bil, så det har de valgt at spille på i deres reklame Heck on Wheels.


TOYOTA 2
Toyotas anden reklame til Super Bowl-finalen handlede også om den nye Prius. Her mister en flok amatør-bankrøvere deres flugtbil, så de i stedet må stjæle en Prius, og det bliver begyndelsen på en helt utroligt lang biljagt, der skal fortælle, hvor god benzin-økonomien er i en Prius. Og man kan mene, hvad man vil om Toyotas hybrid-bil, men denne reklame er ikke så tosset.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...