BM-Nostalgi: Kom med tilbage til 2007, hvor vi testede de vildeste luksusbiler over Farøbroerne

Bil Magasinet er Danmarks Bedste Bilblad, og vi har masser af fedt arkivmateriale, som vi ofte dykker ned i. Denne gang gælder det en stortest fra 2007 af fem luksusbiler, som der endda kom en video til TV2 News ud af. Se med!

30. april 2020 af Mikkel Thomsager

BM-Nostalgi er et nyt begreb, vi prøver at arbejde med på Bil Magasinet, hvor vi dykker ned i arkiverne for at finde frem til sjovt bilmateriale, artikler, video og andet, som stadig giver dig gåsehud, hvis du er bilentusiast. 

Denne gang skal vi kigge på en stortest fra marts 2007 af Maserati Quattroporte, Lexus LS460, Mercedes S-klasse, Audi A8 og Jaguar XJ, som blandt andet filmet med TV2 News-helikopteren under en grundig gennemgang på tur til Tyskland, hvor de også kører topfart. 

Mød programmets vært, Søren Søltoft, fra TV2 News og Bil Magasinets daværende hold: Nikolaj Karlshøj, Morten Bek, Steen Bachmann og Mikkel Thomsager.

Testen optrådte også som test i Bil Magasinet nr. 187, april 2007.

Husk også at få det nyeste bilstof ved at aktivere dit abonnement på Bil Magasinet i dag ved at klikke lige hér!

Bil Magasinet på TV2 News

TV2 News gik i luften - bogstavelig talt med egen helikopter - i december 2006. Efter forbilledet "BBC World", der havde det britiske bilprogram "TopGear" som fast indsalg, medvirkede Bil Magasinet fra starten med fast indsalg på kanalen. 

Bil Magasinet og TV2 News producerede hver uge et bilprogram, Bilmagasinet på TV2 News, hvor Bil Magasinets motorjournalister medvirkede i tests og bilpræsentationer. TV2 News Søren Søltoft var redaktør. 

Samarbejdet stod på i halvandet år, inden bilprogrammet udgik.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...