© A. Hansen

Solen trak det fine slæng frem

Supercar Sunday er blevet et etableret samlingspunkt på tanken i Skovshoved. Fed oktan-søndag for alle med bil i sjælen. Se fotos og video fra dagens træf

11. juni 2017 af Mikkel Thomsager
© A. Hansen

Supercar Sunday sidste søndag blev en forsigtig omgang. Regnvejr holdt superbilerne i garage, men i dag trak det gode vejr mere end 40 biler til tankstationen på strandvejen i Skovshoved, og kaffe hos "Olivers Garage".

Blandt de besøgende var mere end 10 Ferrari'er, som ikke var med sidste søndag, på grund af Ferraris 70 års jubilæumstur, men de troppede op i dag, hvor der var både Ferrari 458 Italia, F430, 360 Spider og 348 at se på.

Desuden var der som sædvanlig et flot opbud af Porsche 911 i næste alle årgange. Blandt de spændende biler var også en helt original Nissan 350Z GT, og en flot BMW M4, en Lancia Delta Integrale af sidste generation.

Bil Magasinets Mikkel Thomsager var der med den røde VW Golf GTi, som også kan opleves i et kommende nummer af Bil Magasinet (BM310 uden 15. juni), hvor den deltager i en road trip til spænden veje i Norge.

Supercar Sunday kører hver søndag fra 10.00 til 12.00 frem til og med den 3. september. Den fredede tankstation, der er designet af Arne Jacobsen, findes på Kystvejen 24, Skovshoved. 

Se også video fra dagens oktanfest i Skovshoved herunder.

Måske er du interesseret i...