Du kan tjene millioner på din Pagani Zonda

Hvis du har masser af penge, så kunne det faktisk være en idé at investere nogle af dem i en Pagani Zonda F, for det er en bil, som uden tvivl stiger i værdi i fremtiden.

6. december 2015 af Anders Richter

I Bil Magasinets webTV-program, Biler og Penge, bevæger vi os denne gang helt op i stratosfæren, når det kommer til dyre køretøjer. Mikkel Thomsager og Anders Richter får nemlig adgang til en af verdens mest eksklusive biler i form af en Pagani Zonda F, som kun er blevet produceret i 25 eksemplarer. 

Det er en ekstremt dyr og ikke mindst sjælden bil. I alt er der kun lavet lidt over 100 eksemplarer af Pagani Zonda, og når de endelig skifter hænder, sker det typisk fra 10 mio. kr. og op. Selv om det lyder som en forfærdelig masse penge, så er det faktisk stadig en god investering. 

I følge Mads Lysdahl fra firmaet Lysdahl Nellemann i Silkeborg var nyprisen på bilen omkring fem mio. kr., men i dag er dagsværdien minimum fordoblet, og priserne er stadig på vej op. 

Se med i indslaget af Biler og Penge herunder, hvor vi gennemgår en Pagani Zonda F sammen med eksperterne fra A til Z – og selvfølgelig starter vi den også op, så I kan høre den 7,3-liters V12-motor, som er bygget af AMG.

Se det hele i indslaget nedenfor!

Måske er du interesseret i...