4 klassiske superbiler vi drømmer om

70'erne gav os nogle af de vildeste superbiler. Vi finder fire af dem på Bremen Classic Motorshow

9. februar 2016 af Anders Richter

Hvert år strømmer over 45.000 bilnørder til Bremen i Nordtyskland for at kigge på klassiske biler, når Bremen Classic Motorshow åbner dørene op. Bil Magasinet var selvfølgelig også, men der gik dog ikke særligt lang tid inden, vi gik helt i stå. Hovedtemaet for udstillingen var nemlig de kileformede superbiler fra 70'erne, og derfor befandt vi os pludselig i bil-himlen.

Et kæmpestort område af udstillingen var nemlig reserveret til fortidens superbiler, og der var masser af vælge imellem. Lancia Stratos og Lamborghini Countach er bare to af de kileformede helte, vi husker fra 70'erne, men der var heldigvis også mange flere. Anders Richter tager et kig på et par stykker i videoen nedenfor. 

Richters Garage er en blog skrevet af redaktionschefen på Bil Magasinet, Anders Richter. Her handler det om ældre køretøjer, investeringsbiler og masser af mekanik. Bloggen handler dog også om livet i selskab med en vognpark, der i øjeblikket består af en Porsche 944 Turbo (nej, det er ikke en Audi-Porsche!) fra 1987, Porsche 996 Turbo (min barndoms drømmebil) en BMW 750i E32 med V12-motor (ja, den går 3 km/l på literen i byen!) fra 1988, en BMW M3 3,2 E36 (den er gul, og hvad så?) fra 1998 samt en Moto Guzzi V7 Sport (smuk at se på, hård at køre...) fra 1973.

Følg Richters Garage på Instagram og få daglige opdateringer.

Ris, ros eller idéer til emner på bloggen modtages gerne på [email protected]

Måske er du interesseret i...