Bil Magasinet Nostalgi: Husker du Cadillac XLR?

Bil Magasinet er Danmarks Bedste Bilblad, og vi har masser af fedt arkivmateriale, som vi gerne dykker ned i. Glæd dig til denne test af Cadillacs Mercedes SL-killer: XLR. Se Mikkel Thomsagers test af luksus roadsteren fra TV2 News 2007.

9. maj 2020 af Mikkel Thomsager


Med BM Nostalgi dykker Bil Magasinet ned i arkiverne for at finde de sjove, anderledes, utrolig eller bare gamle historier og videoer frem.

Denne gang gælder det den første danske test af Cadillac XLR, som var mærkets forsøg på at lave en konkurrent til Mercedes SL500 – og den nyetablerede danske importør forsøgs på at sælge biler i Danmark. 

Bil Magasinets chefredaktør Mikkel Thomsager kører en klassisk nybiltest på video, primært optaget på Sturup Raceway.

Testen optrådte også som test i Bil Magasinet nr. 197, februar 2008.

Husk også at få det nyeste bilstof ved at aktivere dit abonnement på Bil Magasinet i dag ved at klikke lige hér!

Bil Magasinet på TV2 News

TV2 News gik i luften - bogstavelig talt med egen helikopter - i december 2006. Efter forbilledet "BBC World", der havde det britiske bilprogram "TopGear" som fast indsalg, medvirkede Bil Magasinet fra starten med fast indsalg på kanalen.

Bil Magasinet og TV2 News producerede hver uge et bilprogram, Bilmagasinet på TV2 News, hvor Bil Magasinets motorjournalister medvirkede i tests og bilpræsentationer. TV2 News Søren Søltoft var redaktør.

Samarbejdet stod på i halvandet år, inden bilprogrammet udgik.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...