Ben 'The Stig' Collins tester stuntbiler

Den tidligere The Stig, Ben Collins, har sat sig for at finde den perfekte stuntbiler. Og det ser ud til, at han tager jobbet seriøst...

27. oktober 2015 af Christian Thestrup

Selvom Ben Collins er en glimrende racerkører, vil han nok altid blive husket som manden, der var inde i The Stig på Top Gear – altså lige indtil han besluttede sig for at smide det hele på gulvet ved at skrive en selvbiografi med anekdoter fra sin tid på tv-programmet, hvilket indbragte ham verdens hurtigste fyreseddel.

Man kan stasdig undre sig over, hvad der fik ham til at vende verdens nok vildeste job ryggen. Siden har han i hvert fald haft svært ved at finde noget, der kom i nærheden af rollen som The Stig, men nu er han dog på vej med en dvd, hvor han vil finde verdens bedste stuntbil. Vi kan dårligt huske, hvad en dvd er, men kombinationen af Ben Collins formidable køreegenskaber og biler som Noble M600, Jaguar F-Type, Ariel Nomad, Ford Mustang, Aston Martin Vanquish Carbon Edition, BMW M3 og McLaren 650S er altså ikke helt tosset, som denne trailer for den kommende film, Ben Collins: Stunt Driver, viser.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...