Toyota Yaris Cross Premier Edition guld bil foran side
Toyota Yaris Cross Premier Edition

som vises her på billedet starter fra 329.990 kr.

© Toyota

Priser og udstyr: Toyota Yaris Cross kan forudbestilles nu

Toyota har danske priser og information om udstyr på den høje version af Toyota Yaris, der lander i anden halvdel af 2021

5. maj 2021 af Frederik Hauschildt

Danske priser på Toyota Yaris Cross

Toyota har siden april 2020 truet med at polstre den allerede stærkt trafikerede klasse af små SUV'er med en crossover-udgave af Toyota Yaris. Nu har Toyota så åbnet for forudbestillinger af bilen, der hedder Toyota Yaris Cross. 

Den starter under introduktionen på 279.990 kr., og kommer standard med den 116 hk hybriddrivline, som også bruges i den regulære Yaris. Modsat den regulære Yaris, kan der på Yaris Cross tilvælges et deltidsanvendeligt, elektrisk firehjulstræk mod en merpris.

B-SUV med firehjulstræk

Firehjulstrækket på Yaris Cross er deltidsaktivt, og Toyota siger, at systemet er elektrisk. Det bør forbedre benzinøkonomien i systemet, der kan indstilles til både at køre i sne og andet terræn. Bestiller du din Yaris Cross med firehjulstræk, får du også dobbelte-wishbone-ophæng til begge baghjul. 

'Style' fra 279.990 kr.

For 279.990 kr. får du 'Style'-udstyret, der med adaptiv fartpilot og vognbaneassistent, samt 17" alufælge og LED-lys i for- og baglygter. Du får også udstyr som elektrisk bagklap, panoramasoltag og panorama-soltag. 

Denne kan opgraderes med en 'Technology Plus'-pakke, der for 17.000 kr. smider blindvinkelovervågning, parkeringssensorer og fjernlysassistent oveni. Her kræves også en opgradering til 9.000 kr., hvis der ønskes en tofarvet konfiguration, som den på billederne.

Her kan tilvælges firehjulstræk for 35.000 kr.

2021 Toyota Yaris Cross Adventure hvid bil forfra forende
Toyota Yaris Cross Adventure

kommer standard med eventyr-kofangere og bi-tone bemaling.

© Toyota

'Adventure' fra 299.990 kr.

Toyota Yaris Cross kan også fås i et specielt 'Adventure'-udstysniveau. Her leveres bilen med den førnævnte tofarvede lakering som en standard del af det 'offroad-udtryk', som bilen skal give. Følelsen af eventyr skal hjælpes på vej af et sæt specielle kofangere, og et interiør med sportssæder, læder på rat og gearvælger og flere bløde materialer.

Hertil skal dog stadigvæk tilkøbes firehjulstræk til 35.000 kr., for at fuldende eventyr-følelsen.

Toyota Yaris Cross 2021 Premier Edition guld bil
© Toyota

'Premier Edition' til 329.990 kr.

I begrænset antal sælges, præcis som ved den 'regulære' Yaris, en lanceringsudgave med en unik kombination af udstyr. Det, der først springer til øje er farven: En tofarvet bemaling, der består dels af sort, og dels af den guldfarve, som også Yaris Cross' kendingsfarve.

Premier Edition har stort set alt udstyr: Ti-egede alufælge på 18" komplimenteres indvendigt af et JBL-lydsystem, der slutter sig til den førnævnte Technology Plus-pakke, som kommer standard på Premier Edition.

Det eneste, du ikke får med Premier Edition er firehjulstræk, der som vanligt koster 35.000 kr.

Toyota Yaris Cross 2021 Elegant i guld
Interiøret i Toyota Yaris Cross

kan pyntes med læder, ekstra blød plast og Yaris Cross' gyldne kendingsfarve.

© Toyota

'Elegant' fra 309.990 kr.

Det sidste udstyrsniveau hedder Elegant, og her får du i store træk det samme udstyr som i Premier Edition. Du må dog undvære lædersæderne og den tofarvede lakering, den sidste af hvilke slet ikke kan fås på Elegant-varianten af Yaris Cross.

Toyota forventer at kunne lave en officiel lancering af Toyota Yaris Cross i løbet af den anden halvdel af 2021.

I mellemtiden kan du læse vores test af den køreglade, regulære Yaris ved at trykke her.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...