Toyota sænker prisen på Yaris Hybrid

Toyota vil være endnu større på det danske hybrid-marked og sænker nu prisen på Danmarks mest populære hybridbil, Toyota Yaris

31. august 2015 af Christian Thestrup

Det er for alvor blevet populært at køre i hybridbil i Danmark. Toyota har her i august – efter kun otte måneder – allerede overgået antallet af solgte hybridbiler for hele sidste år, hvor 1.331 hybridbiler fra den japanske bilgigant trillede over kantstenen. I år har Toyota indtil videre solgt 1.351 hybridbiler.

Og nu vil Toyota sælge endnu flere. Det skal ske ved at sænke prisen på Danmarks mest populære hybridbil, Yaris Hybrid, så det fremover er muligt at blive hybridbilejer for kun 164.995 kr. I forvejen har Toyota netop introduceret en ny udgave af Auris Hybrid, der i gennemsnit kører op til 29 km/l ved blandet kørsel til en pris fra 259.995 kr.

”Det skal rent økonomisk være muligt at vælge en hybridbil på lige fod med en benzin- eller dieselbil. Tidligere var hybridbiler dyrere end benzin- og dieselbiler, men det gør vi nu op med, så hybridudgaverne af både Yaris og Auris prismæssigt fremover matcher benzinudgaverne, når man tager højde for, at man altid får mere udstyr som standard i en hybridbil. Oven i hatten er brændstoføkonomien markant bedre, og man kan derfor spare rigtig mange penge i længden, når man vælger en hybridbil,” forklarer Anders Tystrup, pressechef hos Toyota Danmark A/S.

Yaris Hybrid kører i gennemsnit op til 32 km/l ved bykørsel og er fra laveste udstyrsvariant H1 udstyret med 2-zonet fuldautomatisk klimaanlæg og automatgear. 

Vælger man det lidt højere udstyrsniveau H2, får man bl.a. også Toyotas multimediesystem Toyota Touch 2 med en 7” touch-skærm, Bluetooth® til håndfri mobilsnak og trådløs streaming af musik, bakkamera og læderrat.

Ligesom Toyotas øvrige hybridbiler kører Yaris Hybrid på en kombination af el og benzin, og man skal aldrig tænke på at lade den op. Det sørger bilen nemlig automatisk selv for under kørslen, så her skal du ikke tænke på rækkevidde, ladestik, ladestander og ladetid.

Yaris Hybrid kan også privatleases. Her bliver man for kun 2.395 kr. om måneden med en udbetaling på 9.995 kr. særdeles godt kørende i den veludstyrede H2-udgave.

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.